Haberler

Galatasaray, Umut Bulut'u Takımdan Gönderme Kararı Aldı

Güncelleme:

Galatasaray, beklenen performansı sergilemeyen Umut Bulut'u takımdan gönderme kararı alırken, tecrübeli futbolcu kulüpten son bir şans istedi.

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Umut Bulut, kritik eşiğe geldi... Burak Yılmaz'ın Çin'e transferi sonrasında Galatasaray'daki gol yükünü çekemeyen tecrübeli oyuncu ayrılığın kıyısında.

UMUT DİRENİYOR

Teknik heyet yolları ayırma düşüncesinde ancak Umut, Galatasaray'da kalmak ve göze girmek adına direniyor. Öyle ki, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Karabükspor ve Alanyaspor transfer teklifinde bulundu ama yıldız oyuncu, " Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum" diyerek set çekti.

İŞİ ÇOK ZOR

Fakat Florya cephesinde işler ve bakış açısı hiç de Umut Bulut'u umutlandıracak gibi değil. Galatasaray yönetimi sözleşmesi geçen yıl otomatikman uzayan Umut Bulut'a, İsviçre'de son bir şans verecek.

Umut'un geçen yılki performansını beğenmeyen ve 2 forvet takviyesi birden isteyen Riekerink, İsviçre kampında golcü futbolcuyu özellikle takip edecek, 3 hazırlık maçında da kendisine özellikle şans verecek. Umut, eğer Riekerink'in gözünde sınıfı geçemezse G.saray'da yaşadığı 4 yıllık kariyeri sonlanacak.

SINIFTA KALIRSA ADRES RODALLEGA

Sarı kırmızılı yönetimin forvet planlamasında Akhisarlı Hugo Rodallega önemli bir yer tutuyor. Umut Bulut'un İsviçre kampında teknik direktör Riekerink'in gözüne girememesi halinde 1.5 aydır temasta olunan Rodallega transfer edilecek.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Umut Bulut İsviçre Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

gittttt:

ne şansı be kardeşim çek git istenmiyorsun işte defol git

6
2
yanıtYanıtla
yahya bin müslüm:

CİMBOM YÖNETİMİ TOPTAN KENDİNİ BOĞAZ KÖPRÜSÜNDEN ATMALI. . BU YÖNETİM KEÇİ DEMİYORUM İKİ TAVUĞU BİLE YÖNETEMEZ. . ZATEN YÖNETİM YOK Kİİ. . HAYALİ BİR YÖNETİM. . CİMBOM BÜYÜK AMA YÖNETİCİLERİ KÜÇÜK. . ANADOLUNUN KÜÇÜK BİR TAKIMINI BİLE YÖNETEMEZ BU KÜÇÜK YÖNETİCİLER

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title