Haberler

Galatasaray-Udinese Maçı Atılan Meşaleler Nedeniyle İptal Edildi

Güncelleme:

Avusturya'da oynanan Galatasaray-Udinese maçı, 35. dakikada atılan meşaleler ve ses bombaları nedeniyle yarıda kaldı.

Süper Lig'de 2015-2016 sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Udinese karşılaşması tribün olayları sebebi ile iptal edildi.

Maçın ilk yarısında karşılaşma devam ettiği sırada 35. dakikada meşale ve ses bombaları ile maçı durduran Galatasaraylı taraftarlar maçın iptal edilmesine sebep oldu. Önce hakemler sonra da takımların soyunma odasına gitmesinden sonra alınan karar ile maçın oynanmayacağı duyuruldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (60)

Nigdeli:

Gs taraftariyim ama artik utaniyorum gercekten barbariz.

46
24
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Kadikoye geldiginiz zaman size disiplin neymis ogretecegiz Cinconlar

30
36
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Sikeci Cinconlar ayni pisliki Borussia Dortmunda karsi yaptiniz Signal Iduna Parkta ama Dortmund sizi iyi paket edip Cinconlarin geldigi yere yoladi nasildi aci varmi aci sizi bir de Van Persie paket yapacak Nani de ipini baglayacak paketin

26
40
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Her zaman yaptiklari pislik bu Cinconlarin Uefa iyi bir ceza veririr sikeyi yaratan Cinconlar en buyuk Fener

21
41
yanıtYanıtla
yunus:

Galatasaray takımına yakışır bir taraftar topluluğu bence. Umarım avrupa maçlarında da böyle devam eder ve geçen sene yenilen 19 gollük rekor daha da geliştirilir avrupa fatihi tarafından. 15 yıl önceki yani 20. yüzyıldaki aldığı uefa kupasıyla övünen bir takımın geleceği olamaz asla.

20
29
yanıtYanıtla
haydar baba:

öküzler o haraketi eşekler bile yapmaz ama aslanım diyenler yapmış siz aslan değil su sıçanısınız ortalığı karıştırmaktan başka bir b. . bildiğiniz ve yediğiniz yok

31
15
yanıtYanıtla
hakiki:

Normal gs liler

24
16
yanıtYanıtla
dara:

Bir TÜRK Her Zaman Dünyaya Bedel Örnektir !

14
24
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

BUNEYA NE SEVGISI TEK TARIFI VAR BARBARLIK. BUNU Bir BUNDESLIGA MACINDA DEGIL C KLASSE MACINDA DENE BAK KENDINI NERDE BULUYORSUN: TEKRAR EDIYORUM SEVGI FILAN DEGIL BARBARLIK BU. UTANIYORUZ, REZIL OLUYORUZ.

35
1
yanıtYanıtla
azeri:

Iwte aslan bu. Yakarizzzzz

11
24
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title