Haberler

    Galatasaray Tribüne Gitmedi

    Güncelleme:

    Galatasaray-Kasımpaşa maçında tribünler yine boştu. Türk Telekom Arena'da 11.500 taraftar tribündeki yerini aldı.

    Galatasaray'ın Başakşehir'e 4 gol yiyerek hezimete uğramasından sonra sarı kırmızılı ekibin Kasımpaşa maçına taraftarları da ilgi göstermedi.

    Özellikle 2014-2015 sezonunda statlara girişte getirilen Passolig zorunluluğu sebebi ile taraftarların maçlara ilgisinin azalması sıkça tartışılan bir konu.

    Galatasaray-Kasımpaşa maçında da bu durum değişmedi. 52.652 kişilik Türk Telekom Arena Stadı'na sadece 11.500 taraftar geldi. Böylece kombine alan taraftarların da büyük bir bölümü maça gelmedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türk Telekom Arena Galatasaray Başakşehir Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (10)

    clarionMobil-ANDROID:

    Tabi gitmeyecekler. Yaz kış her .maça giden bu büyük taraftar onurlu mücadele bekliyor..

    10
    1
    yanıtYanıtla
    ahmet:

    iyi olmuş g4l4t4s4r4y4

    6
    4
    yanıtYanıtla
    Galcim buse:

    Maç cuma akşamı olduğu için taraftar gelmemiş olabilir. Ben bile her maça gidiyodum iş yüzünde gidemedim.

    2
    6
    yanıtYanıtla
    Kadirhan:

    adamlar bile kaşımpaşanın favori olduğunu biliyodu. niye gitsinler ki maça paşa biraz gününde olaydı görürdüm ben sizi ;) İyi gün taraftarları.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Çiğdem Esra Mobil-ANDROID:

    iyi gün taraftarı olanlara kızıyorum .. abi böyle mi aşıksınız siz sarı ve kırmızıya ?? sevmek, aşık olmak, iyi günde de kötü günde de sadık kalmayı gerektirir ..

    3
    3
    yanıtYanıtla
    bio:

    Demek ki taraftarlar şimdiye kadar maçlara beleş giriyorlarmış. . . . . Ciddi derecede tarftar sayılarında düşme var. . . . . Böyle giderse hiç bir takım dayanamaz. . . . . .

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Erdal KaramanMobil-ANDROID:

    Asil simdi destek lazim.Pasoligi mantikli buluyorum ama tanitimi iy olmadi.Bu sene derbilerde bile stadlar dolmuyo

    0
    3
    yanıtYanıtla
    CA:

    Demirören niye geldi???Feneri kurtarip fatih terimi GS''dan koparip Fenere 4. Yildizi ilk olarak taktirmak amac bu ve tikir tikir isliyor planlar. Bence GS ligden cekilmeli cünki Federasyon neye karar verirse o isler. .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    arapMobil-ANDROID:

    4 ???? fenerin unutman bunu

    1
    0
    yanıtYanıtla
    sungur:

    sonucu belli şaibeli bir lig niye izlensin ki?

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title