Haberler

    Galatasaray'da Tarık Çamdal Harekatı

    Güncelleme:

    Sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor'da forma giyen Tarık'ı kadrosuna katmak isterken kırmızı-siyahlı ekibe "Futbolcu+para" alternatifini sunması bekleniyor.

    Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray ayrıca ligde 4. yıldızı takmak için kadrosunu genişletmeye çalışıyor.

    İLK TEKLİFE OLUMSUZ CEVAP VERMİŞLERDİ

    Özellikle en çok ihtiyaç duyulan mevkilerden biri olan sağ bek pozisyonu için uzun zamandır arayışlarını sürdüren Galatasaray, rotasını yeniden Eskişehirspor'un yıldızı Tarık Çamdal'a çevirdi. Daha önce Tarık için takas teklifinde bulunan Galatasaray, Eskişehirspor'dan olumsuz cevap almıştı.

    YENİ TEKLİF YOLDA

    Prandelli'nin Sabri'yi Avusturya kampına dahil etmemesinden sonra sağ bek transferine önceliğini veren Sarı-kırmızılıların, Eskişehirspor'a yeniden teklifte bulunacağı iddia edilirken, Eskişehirspor kulübünün bu transfer için yüksek bir bonservis bedeli istediği belirtildi.Galatasaray yönetiminin ise bu yüksek bonservis bedelinde indirime gidilmemesi durumunda yeniden "Futbolcu+para" alternatifini sunması bekleniyor.

    6 KEZ MİLLİ OLDU

    Galatasaray'ın israrla takımında görmek istediği Tarık Çamdal'ın kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Başarılı milli futbolcu geçen sezon Eskişehirspor formasıyla 26 maça çıkarken gol atma başarısı gösteremedi. 23 yaşındaki Tarık ayrıca 6 kere Türkiye Milli Takımı'na çağırılırken 1 gol atma başarısı gösterdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Eskişehirspor Tarık Çamdal Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title