Haberler

Galatasaray-Trabzonspor Maçından Notlar

Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor'da ikinci dönemindeki ilk maçına Galatasaray karşısında çıktı Yanal, son oynanan Torku Konyaspor maçına göre takımını 2 değişiklikle sahaya sürdü.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a konuk olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, bordo-mavili ekipte ikinci dönemindeki ilk maçına çıktı.

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğa ulaştırdığı Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan ve Trabzonspor'da Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in yerine göreve getirilerek 1,5 yıllık sözleşme imzalanan Yanal, ilk sınavını Galatasaray karşısında verdi.

Bordo-mavili ekipte 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında görev alan tecrübeli çalıştırıcı, zorlu Galatasaray deplasmanıyla yeniden Karadeniz ekibinin başından bir resmi maçta bulundu.

Karşılaşma öncesi Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, daha önce birlikte çalıştıkları Ersun Yanal'a sarılarak hasret giderdi.

Trabzonspor'un başında 2 bin 38 gün sonra maça çıktı

Trabzonspor, yaklaşık 6 yıl sonra Ersun Yanal yönetiminde bir resmi maça çıktı.

Karadeniz ekibinde teknik direktörlükte bulunduğu ilk dönemdeki son maçında 25 Nisan 2009'da Sivasspor karşısına çıkan Yanal, bordo-mavili takımında başında 2 bin 38 gün sonra Galatasaray karşısında görev yaptı.

Bordo-mavili ekipte 2 değişiklik yapıldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'de son oynanan Torku Konyaspor maçına göre takımını ilk 11'de 2 değişiklikle sahaya sürdü.

Sarı kart cezalısı olan Cezayirli futbolcu Belkalem'in yerine savunmada Yunan oyuncu Papadopoulos'a görev veren Yanal, sol bekte ise yedeğe çektiği Mustafa Akbaş'ın yerine Musa Nizam'a forma giydirdi.

Bordo-mavili ekip karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, Medjani, Musa Nizam, Salih Dursun, Constant, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı ve Cardozo 11'i ile çıkarken, yedeklerde ise İbrahim Demir, Sefa Yılmaz, Mustafa Akbaş, Waris Majeed, Fatih Atik, Serdar Gürler ve Mustapha Yatabare bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Torku Konyaspor Ersun Yanal Galatasaray Trabzonspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title