Haberler

Galatasaray 0 Trabzonspor 3 Maç Özeti (GS 0 - TS 3 Mücadelesi Golleri)

Güncelleme:

22 Kasım Cumartesi GS 0 TS 3 maç özeti ve golleri. Galatasaray ile Trabzonspor Süper Lig'in 10.haftasında karşılaştı. Trabzonspor ile Galatasaray arasında Türk Telekom Arena'da oynanan maçın geniş özeti ve gollerini izleyebileceğiniz ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca GS - TS mücadelesi sonrası futbolcularla röportajlar, maçın perde arkası görüntüleri haberimizde..

(22 Kasım Cumartesi GS 0 - TS 3 maç özeti) Galatasaray 0 Trabzonspor 3 maç özeti. Galatasaray Trabzonspor maçı geniş özeti ve GS TS maçının golleri, tüm detayları. 22 Kasım Cumartesi tarihli Spor Toto Süper Lig maçlarından özet görüntüler ve tüm müsabakalardan goller. Galatasaray Trabzonspor maçının golleri, tartışmalı pozisyonları ve maç sonrası röportajlar. 22.10.2014 tarihli maçlardan özet görüntüler ve karşılaşmalar hakkında detaylar.

Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Trabzonspor Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın konuğu oldu. Fenerbahçe ile aynı puanda avaraj farkıyla 2.sırada yer alan Galatasaray, Vahid Halilodzic ile yollarını ayırdıktan sonra Ersun Yanal ile temiz bir sayfa açmak isteyen Trabzonspor'u konuk etti. Karşılıklı atakların olduğu Galatasaray Trabzonspor mücadelesinin ilk 45 yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Trabzonspor'da ilk yarıda Musa Nizam ve Mehmet Ekici sarı kart gören isimler oldu. Trabzonspor 58.dakikada Carl Medjani ile Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Galatasaray bu golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştırdı.

Galatasaray'ın Trabzonspor'u konuk ettiği Süper Lig maçının ilk yarısına Hakan Balta ile Chedjou arasındaki gerginlik yansıdı.

CHEDJOU - HAKAN BALTA TARTIŞMASI

Galatasaray-Trabzonspor maçının 25. dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Sabri'nin yaptığı faul sonrası atak yönüne göre sol kanattan serbest vuruş kullanacak olan Trabzonsporlu futbolcular Galatasaray yarı sahasına girmişken Hakan Balta ile Chedjou arasındaki itiş kakış da kameralara yansıdı.

TRABZON VURUŞU KULLANDI, GERGİNLİK SONA ERDİ

Birbirlerine bir şeyler söyleyen ve el kol hareketi yapan iki oyuncu daha sonra rakiplerini savunmaya devam ettiler. Yayıncı kuruluş önce Hakan'a sonra da Chedjou'ya yakın çekimde yeniden gösterdi. O sırada Trabzonspor da serbest vuruşu kullanınca iki oyuncunun gerginliği sona erdi.

Maçta ikinci 45 dakika başladı.

45

1 dakika duraklama oynanacak.

44

Özer'in kullandığı serbest vuruşta maçın hakemi Salih'in rakibine faul yaptığı görüşünde.

43

Özer'in pasıyla topla buluşan Constant'ın vuruşu savunmadan sekti ve kornere çıktı.

40

Bosingwa'nın pasıyla topla buluşan Özer'in vuruşu direkten geri geldi.

38

Trabzonspor kalabalık geldi, Mehmet Ekici ceza alanı dışından sert vurdu ama Muslera'da kaldı.

37

Mehmet Ekici frikiği doğrudan kaleye gönderdi, herkes orta beklerken gelen bu şut Muslera'yı zorlasa Uruguaylı kaleci bu frikiği kurtarmayı başardı.

35

Burak Yılmaz ceza alanı dışında yerde kaldı ama maçın hakemi oralı olmadı.

32

Mehmet Ekici Koray'a yaptığı hareket sonrası sarı kart görüyor.

30

Burak Yılmaz savunmanın arkasına atılan topa iyi bir koşu yaptı ama Papadopoulos'un hamlesi başarılı.

29

Galatasaray bu dakikalarda daha baskılı olan taraf.

26

Özer Hurmacı bu dakikaya kadar oynadığı futbolla sahanın en etkili ismi olarak dikkat çekiyor.

25

Hakan Balta ve Chedjou arasında gerginlik yaşandı. İki Galatasaraylı futbolcu da birbirine sözlü bir şekilde ve el kol hareketleriyle tepki gösterdi.

24

Bosingwa'nın sağdan büyük bir arzuyla taşıdığı top Cardozo'yu gol pozisyonuna soktu, Muslera güçlükle çeldi. Trabzonspor oyunda dengeyi sağladı.

23

Özer bu kez Constant'a çok önemli bir gol fırsatı yarattı ama Gineli oyuncunun kafa vuruşu etkisiz.

20

Özer'in ceza sahasına ortasında kafayı vuran Yusuf'un şutu kaleyi bulmadı. Trabzonspor adına en önemli gol fırsatıydı.

18

Selçuk İnan etkili vurdu ama çok az farkla dışarı çıktı.

17

Seluk ve Olcan var topun başında...

16

Burak Yılmaz ceza alanına girerken yerde kaldı, sarı kart Musa Nizam'a. Çok tehlikeli bir noktadan serest vuruş kullanacak sarı kırmızılı takım.

15

Galatasaray gole çok yakaştı ama Hakan Balta'nın pasıyla topla buluşan Olcan'ın vuruşu farklı şekilde dışarı çıktı. Maçın en net fırsatıydı.

13

Trabzonspor Yusuf'la etkili geldi ama Chedjou'nun müdahelesiyle korner...

12

Burak Yılmaz serbest vuruşu doğrudan kaleye gönderdi ama az farkla dışarı çıktı.

11

Melo Trabzonspor ceza alanının ortasında yerde kaldı ve serbest vuruş kazandı sarı kırmızılı takım.

9

Galatasaray savunmasında Chedjou başarılı hamleleriyle dikkat çekiyor.

7

Trabzonspor atağı sol kanattan gelişti, Yusuf'un ortası Chedjou'dan sekerek kornere gitti.

5

Galatasaray'da Olcan Adın sağ kanadı oldukça etkili kullanıyor.

3

Galatasaray Olcan'la gole çok yaklaştı ama vuruşu savunmadan sekerek kornere çıktı.

2

Galatasaray ayağa toplarla rakip yarı alana yerleşme çabasında ilk düdükle birlikte.

1

İlk düdük çaldı ve 90 dakikaya Galatasaray başladı.

MAÇ ÖNCESİ İLK YARI SONUCU: Galatasaray 0-0 Trabzonspor

MAÇ ÖNCESİ İki takım sahaya çıktı. Zorlu maç öncesi İstiklal Marşımız okunuyor

MAÇ ÖNCESİ Ersun Yanal: Sahada futbolun keyfini ve zevkini yaşatacak bir takım olmak istiyoruz. Kayıp puanlarımızı telafi etmeye çalışacağız.

MAÇ ÖNCESİ Serdar Gürler: Yeni hocamızla yeni bir sayfa açıyoruz. Hocamız hepimizle uyum sağladı, buraya kazanmaya geldik herkes Trabzonspor'u görecek.

MAÇ ÖNCESİ Cesare Prandelli: Özel bir maç olacağını biliyoruz. Agresif bir takıma karşı oynayacağız. Elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımız sezonda 80 maç yapmayacak. Zaman zaman rotasyon yapmamız gerekiyor.

MAÇ ÖNCESİ Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, M.Akbaş, Musa, Özer, Mehmet Ekici, Constant, Yusuf, Waris, Cardozo

MAÇ ÖNCESİ Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Hakan Balta, Selçuk, Melo, Yekta, Olcan, Emre Çolak, Burak Yılmaz

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türk Telekom Arena Trabzonspor Galatasaray Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Ali. İhsankaracamobilWeb@haberler.com:

Galatasaraybitti

0
0
yanıtYanıtla
Ali. İhsankaracamobilWeb@haberler.com:

Vallahi. Cokkötüdurumdayız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title