Haberler

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu: Bu Kaybı Telafi Ederiz

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, kaybettikleri puanların telafisi olacağını söyledi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-2 biten Bursaspor maçından sonra maçı değerlendirdi.

    Bursaspor'a puan kaybettiğimiz için üzgünüz ama bunun telafisi olacağını düşünüyorum. Bursaspor çok iyi bir takım. Böyle olmaya da devam edecek gibi görünüyor. Galatasaray olarak biz yolumuzdan dönmedik. Hâlâ şampiyonluğa inancımız tam.

    Volkan Şen benim milli takımlardan öğrencim kırmızı kart pozisyonunda istemsiz olarak kırmızı kart gördü. Elbette onu teselli ettim, öğrencim olmasa da teselli ederdim. Biz de futbolcuyduk ve buna benzer pozisyonlar yaşadık.

    Penaltı pozisyonunda Emre penaltıyı atmak istemiş. Ben haber gönderdim ve Wesley'in atmasını gönderdim. Ama baktım ki o kenara çekildi ve Emre topun başında. Ben de müdahale etmedim. Sonuçta kendine güvenen bir oyuncu. Kaldı ki Wesley olmasa Emre penaltıyı atacak olan kişydi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title