Haberler

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü İncesu Açıklaması

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de maçların yeniden başlaması sonrası ilk karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 66-52 mağlup eden Galatasaray'ın başantrenörü Sedat İncesu, taraftarlarına tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de maçların yeniden başlaması sonrası ilk karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 66-52 mağlup eden Galatasaray'ın başantrenörü Sedat İncesu, taraftarlarına tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sedat İncesu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun mali sorunlar nedeniyle faaliyetlerini askıya almasından dolayı ligde bir süre duraklama yaşandığı aktararak, "Biz bu problemin çözüleceğini, yaşanan sıkıntının geçici olduğunu biliyorduk. Bu nedenle de çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Ligin 9. hafta maçları ileri dönemde oynanacak ancak 10. hafta maçlarıyla ikinci yarının startı verildi" diye konuştu.

İkinci yarıdaki ilk maçlarında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 66-52 yendiklerini hatırlatan İncesu, "Gençlik ve Spor Bakanımız ile Spor Genel Müdürümüzün acil olarak olaya el koymasıyla problem çözüldü ve ligler başladı. Ligin tekrar başlamasıyla taraftarımıza kavuştuk. Son maçımız da bizim açımızdan güzel geçti" değerlendirmesinde bulundu.

Oyuncuların Avrupa kupalarında forma giyebilmeleri için, lig maçlarının yarısından bir fazlasında forma giyme mecburiyeti kuralına da değinen İncesu, ligin tekrar start almasıyla bu riskin de ortadan kalktığını vurguladı.

İncesu ayrıca, sarı-kırmızılı kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntının kendi şubelerine yansımasıyla ilgili olarak, bu sorunun bitmek üzere olduğunu ve yakın zamanda iyi gelişmeler yaşanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

İzmir Büyükşehir Belediyespor Galatasaray İncesu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title