Haberler

    Galatasaray Taraftarlarından Canlı Yayında Yöneticiye Tepki

    FutbolArena - Galatasaray yöneticisi Cengiz Özyalçın'ın Kayserispor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken bazı sarı kırmızılı taraftarlarla tartışma yaşadı.

    FutbolArena - Galatasaray yöneticisi Cengiz Özyalçın'ın Kayseri spor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken bazı sarı kırmızılı taraftarlarla tartışma yaşadı.

    Cengiz Özyalçın'ın Galatasaray - Kayseri spor maç sonu açıklaması

    Galatasaray taraftarı Cengiz Özyalçın'a sitem ederek, "Evden valizlerini toplarken Galatasaray'ın alt yapısına gidiyorum diyen hocayı geldiniz, Avrupa takımı olan Galatasaray'ın başına getirdiniz. Yazıklar olsun. Alın hocayı görevden. Bu mu Galatasaray'ın hak ettiği?" diye konuştu.

    Cengiz Özyalçın maçtan sonra şunları söyledi:

    "8 puanlık bir maçtı. Başakşehir, Beşiktaş yenilmiş. Fenerbahçe berabere kalmış ise Galatasaray'ın kazanması gerekirdi. Zor bir hafta oldu. Benim de şansıma zor maçlardan sonra sizlerle beraber olup maçı anlatmak sanırım. Hakikaten kritik ve zor bir maçtı.

    Kayseri spor'u tebrik ediyorum. Neden? Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve kupada aldıkları galibiyetlerle çıkıştalardı. Ancak onların yükselen grafiğine rağmen bizim için 8 puanlık maçtı ve kazanmamız gerekiyordu."

    Cengiz Özyalçın'dan Dursun Özbek ve Riekerink'e istifa çağrıları açıklaması

    "Söylemek istediğim konu şu: Taraftarın bu tepkisini ben normal karşılıyorm. Ben demokrat adamım. Taraftar her şeye rağmen bizim veli nimetimiz. Karda, kışta, uzaktan, yakından gelerek takımını motive eden insanlardır. Bu şekilde söylemleri olabilir, benim için doğal. Neden? Doğal olmasını şöyle karşılıyorum, zafer, zafere inananlarındır. Bizim taraftarımız olmazsa olmazımızdır."

    "BU SÜREÇTE YÖNETİCİLİK ZOR."

    Bu dönemde yöneticilik yapmanın zor olduğunu aktaran Özyalçın, şunları kaydetti:

    "Bu süreçte yöneticilik zor. Çünkü hayattaki her şey gibi spor da ekonomi ile özdeş. Galatasaray çok zor bir süreçtir geçiyor. Bu zor süreci hemen hemen yarılamış gibiyiz. Yakında size güzel haberlerimiz olacak. Biz de Galatasaray'ın başarılı olmasını istiyoruz. Bizden sonra geleceklere, geçmiş yönetimlerin ekonomik olarak bıraktıkları kaosu bırakmama hedefindeyiz. Özellikle sevgili başkanım Dursun Özbek, bu konuda bilgi verdi. Takımın eksikliklerini biliyoruz. Galatasaray'ın zaafı yan toplar. İki tane yan toptan bugün goller yedik. Tabi bunlar teknik konular. Benim görevim bu teknik konulara değinmek değil ama iyi bir takım yapmayı ve güzel sonuçlar almayı biz de isteriz."

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Kayserispor Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title