Haberler

Galatasaray Taraftarı, Muslera ve Sneijder Hariç Herkesi Topa Tuttu

Güncelleme:

Sarı-kırmızılı taraftarlar, skorun 1-0 olmasından itibaren takımlarını eleştiren tweetler atarken, kaleci Muslera ve Sneijder dışındaki bütün oyuncular tepki gördü.

Galatasaray için Devler Ligi macerası bitti! Sarı kırmızılılar, Atletico Madrid'e 2-0 yenilerek 2. tur şansını tamamen yitirdi. Temsilcimiz son maçta Astana'ya yenilmezse yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Galatasaray'ın belki de tarihinin en kötü futbolunu sergileyerek Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olması ve bunun sonucunda gruptan çıkma şansını yitirmesi taraftarları isyan ettirdi.

İKİ İSME SAHİP ÇIKTI

Sarı kırmızılı taraftarlar, skorun 1-0 olmasından itibaren takımlarını eleştiren tweetler atarken, kaleci Muslera ve Sneijder dışındaki bütün oyuncular tepki gördü.

Galatasaray taraftarlarının maçla ilgili tweetleri şöyle:

@serdal_aras
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray maçlarını izlemek; Titanic'i seyretmek gibi oldu çıktı, sonunda batacağını bile bile yinede seyrediyoruz

@apaci__ronaldo3 Eylül 2015:
"Şampiyonlar ligi için kadromuz yeterli." -Hamza Hamzaoğlu25 Kasım 2015:"Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne veda etti."

Aziz Üstel @aziz_ustell
Galatasaray 2015 kadrosunda 1915'te bile takıma giremeyecekler var. Ferrari Sabri, Umut, Jem, Semih...

@ebbruu1905
Gidiyorum desen kal demeye yüzümüz yok Muslera.

@istiklalAkarsu
Taffarel'in yerinde olsam kaleci hariç herkesi oyundan alırım, Muslera'nın görüş açısını kapatmaktan başka bir şey yapmıyorlar.

@StanGokhan
O değilde MUSLERA Ve SNEIJDER'e üzülüyorum diğer ruhsuzlarla aynı takımda oldukları için

@ByFingers
Muslera'ya Galatasaray'a verdiği hizmetlerden ötürü şeref madalyası falan vermeleri lazım.

@AslanStatisticc
Bütün maçlarınızda susmayan Ercan Taner, bu maçta sadece Muslera diye bağırıyor. Maçın özeti budur.

@GSG_SCOUT
MUSLERA ve SNEİJDER'in yerinde olsam bu iddasız takımda 1 dk durmam yarın valizimi toplarım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

misafir:

Hamza hocayı bu ikisi göndermiştir

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

olum galatasaray kadrosu böyle olcak bana göre muslera semih hakan denayer carole selçuk bilal yasin snejder podoski burak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title