Haberler

Galatasaray Taraftarı İzmir'deki Maça Savaşa Gelir Gibi Gelmiş

Güncelleme:

Karşıyaka-Galatasaray maçını izlemek için İzmir'e gelen Sarı-Kırmızılı taraftarlarının üstünde satır, bıçak, havai fişek, patlayıcı madde gibi malzemelerin ele geçirildiği açıklandı.

İzmir'de, Karşıyaka ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında, olay çıkaran 6'sı Galatasaray taraftarı 10 kişi yakalanırken, bir Galatasaray taraftarının Karşıyaka taraftarı sanıldığı ve kendi takımının taraftarları tarafından boynundan bıçaklandığı öğrenildi. Öte yandan şehir dışından maça gelen Galatasaray taraftarında; patlayıcı maddeler, havai fişek, bıçak, sallama, satır, taş ve sopa ele geçirildi.

SATIR, TAŞ, SOPA, BIÇAK NE ARARSAN VAR

Geçen Salı günü, İzmir Atatürk Stadyumunda oynanan Karşıyaka SK-Galatasaray A.Ş. takımları arasındaki Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakası öncesi İzmir Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Maçı izlemek üzere çevre illerden İzmir'e gelen Galatasaray taraftarları için İzmir girişlerinde oluşturulan arama noktalarında alınan mahkeme kararı ile yapılan aramalarda; patlayıcı maddeler, havai fişek, bıçak, sallama, satır, taş ve sopa ele geçirildi. Stadyum çevresinde 1 şahsın üzerinde sallama diye tabir edilen kesici alet ele geçirildi, tribünlerde meşale yakan 4 şahıs tespit edildi.


KENDİ TARAFTARINI BIÇAKLADILAR

Müsabaka öncesinde Galatasaray taraftarının giriş yaptığı İZULAŞ Kapısında Galatasaray taraftarlarınca Serhat S. isimli şahıs hayati tehlike olmayacak şekilde boynundan bıçakla yaralandı, şahsın alınan ifadesinde; kendisini Karşıyaka taraftarı zannederek İstanbul'dan gelen Galatasaray taraftar grubunun saldırdığını, çıkan arbedede bıçakla yaralandığını, kendisinin de Galatasaray taraftarı olduğunu söylediği öğrenildi.

10 KİŞİ YAKALANDI

Maç öncesi ve sonrasında tüm olaylara karışan 4 Karşıyaka taraftarı ve 6 Galatasaray taraftarı yakalanırken, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna uygun olarak şahıslara spor müsabakalarını seyirden yasaklandığına ilişkin tebliğ yapılarak 6222 sayılı Kanuna muhalefetten adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Öte yandan tribünde meşale yakan ve küfreden taraftarlarla ilgili tespit ve yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

galatasaray karşıyaka izmir Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

TANJU:

EN AĞIR CEZA VERİLSİN BÖYLELERİNE ARTIK MİLLET BÖYLE PİSLİKLERİN YÜZÜNDEN AİLESİ İLE MAÇA GİDEMEZ OLDU

2
0
yanıtYanıtla
26:

erkek bunlar erkek bknz. eseskonya gslileri kovalıyor :)

2
0
yanıtYanıtla
FenerS27Mobil-ANDROID:

Özgür beklerim kardeşim ben geldim de seni göremedim kim daha delikanlı sence!

1
0
yanıtYanıtla
MUHTEREM:

bu haber yalan. . medyada cimbom düşmanlrı var. .

0
1
yanıtYanıtla
?Mobil-IOS:

Onlar tarafdar degil provakatörler olay çıkaracaklar adiler

0
1
yanıtYanıtla
Dumbelek:

Ayyy montaj bunlarrr biz gs liseli cagdas modern cinconlariz yapmayiz boyle seyler ayolll

1
0
yanıtYanıtla
TANJU:

TOOPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

yanıt1
yanıt0
galasarayüniversitesieskiya yetistiriyor:

eskiyalara özen cinconlar apoda galatasarayli degilmiydi

0
0
yanıtYanıtla
galasarayüniversitesieskiya yetistiriyor:

yakisir cincoma karekreri böyle jkursunlayarak sampiyon olmadilarmi kaleciye rüsvet vererek besiktasin hakkini calmadilarmui yakismis cimboma

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title