Haberler

Galatasaray, Sinan Bolat'ı 1 Yıllığına Kiraladı

Güncelleme:

Sarı Kırmızılılar uzun görüşmeler sonunda Portekiz kulübü ile anlaşma sağlayarak Sinan Bolat'ı 1 yıllığına renklerine bağladı.

Galatasaray, kaleci transferinde muradına erdi! Sarı kırmızılılar, uzun görüşmeler sonunda Portekiz kulübü ile anlaşma sağlayarak Sinan Bolat'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

SİNAN'A 1 MİLYON EURO ÖDENECEK

Galatasaray, daha önce de Muslera'nın sözleşmesini 5 yıllığına uzatmış ve altyapıdan yetişen Eray İşcan'la da 3 yıllık mukavele yenilemişti. Sinan Bolat'ın kiralanması ile sarı kırmızılı kale tamamen sağlama alınırken, gurbetçi oyuncuya bir yıl için 1 milyon Euro ödenecek. Galatasaray'ın, Porto kulübüne ise çok az bir rakam ödeyeceği öğrenildi.

SİNAN BOLAT, KAYSERİSPOR'DA OYNAMIŞTI

Sinan Bolat, geçen yıl Kayserispor'da ligin ikinci yarısı kiralık olarak forma giymiş ve başarılı bir performans göstermişti. Galatasaray kulübünün bu transferi kısa bir zaman içinde açıklaması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Sinan Bolat Portekiz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title