Haberler

Galatasaray, Serdar Aziz Transferinden Vazgeçti

Güncelleme:

Galatasaray, yönetim kurulu toplantısının ardından Bursaspor'un yüksek fiyat istediği Serdar Aziz'in transferinden vazgeçti.

Galatasaray yönetimi, defansta yaşanan sakatlıklardan sonra transfer yapılıp yapılmayacağını görüştü. Yönetim kurulu toplantısında, yüksek bonservis bedeli ödenerek transfer yapılmaması kararlaştırıldı.

"ELDEKİ KADRO YETER"

Özellikle stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan sarı-kırmızıllarda gözler yönetime çevrilmişti. Chedjou'nun Afrika Kupası'nda olması, Semih ve Koray'ın sakatlıkları camiayı huzursuz etmişti. TT Arena'daki toplantıda durum değerlendirmesi yapan yönetim, eldeki kadronun sezonun kalan kısmı için yeterli olacağı fikrinde birleşti.

YÖNETİM, HAMZA HAMZAOĞLU'NA GÜVENİYOR

Sarı kırmızılı kulüpte, sezon sonunda yerli oyuncuların fiyatlarının yabancı kuralından dolayı düşeceği hesaplanırken, kadroda kaliteli isimler olduğu düşüncesi hakim. Teknik direktör Hamzaoğlu'nun oyuncularla iletişimini oldukça beğenen yönetim, genç teknik adamın takımı başarıya taşıyacağına inanıyor.

SERDAR AZİZ DEFTERİ KAPANDI

Transferde ancak mali kriterlere uygun bir isim bulunursa adım atmak isteyen yönetim, Bursasporlu Serdar Aziz konusunda da girişimde bulunmayacak. Serdar için daha önce Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşen Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, transferin sonuçlanmadığını belirtmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Serdar Aziz Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

balik:

serdar aziz e bel baglayacaksa kocacinar sanli Galatasaray yaziklar olsun diyecem ama baglamaz biliyorum. bünyesinden en iyisini cikarir.

1
0
yanıtYanıtla
balik:

altyapi diyerek kicinizi yirtiyorsunuz. iste firsat. teknik direktörlük futbolcu almakla olmaz sadec. elinde olan genc oyunculardan bir tanesini güven vererek takima monte et. veeee efsane ol. hakli olarak. ne kaybedersin hamza hocam gencler oynar hemde en iyisini oynar. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title