Haberler

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde En Çok Gol Yediği Sezonu Yaşadı

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Belçika ekibi Anderlecht'e 2-0 mağlup olarak Avrupa Kupaları'na veda eden Galatasaray, toplamda yediği 15 gol ile Devler Ligi'nde en çok gol yediği sezonunu yaşadı.

AVRUPA DEFTERİNİ KAPATTIK

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht'e Mbemba'nın golleriyle 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla grubu sonunca sırada bitirmeyi garantilen Aslan, Avrupa defterini de kapatmış oldu.

5 MAÇTA 15 GOL

İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile Devler Ligi'nde istediği sonuçları alamayan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında bir sezonda en çok gol yediği sezonuna ulaştı. Aslan, grupta geride kalan 5 maçta kalesinde toplam 15 gol gördü.

Sarı-kırmızılı ekip, grubun son maçında sahasında İngiliz devi Arsenal'i konuk edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (16)

MEMOmobilWeb@haberler.com:

15saray

12
0
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

MUSLERA DA Baya ıyı kalecymısss

5
2
yanıtYanıtla
bio:

TC. ligin de şişirilip kayırılarak gitmenin acı faturası. . . . . . . . Federasyonu, hükümeti demek ki devreye sokamamışlar. . . . . Anlaşılan UEFA. daki dayıları da para etmemiş bunların hezimet ondan olsa gerek. . . . . .

4
2
yanıtYanıtla
vah vah:

cinconda gelişme var artık 4 yemiyorlar

4
2
yanıtYanıtla
bayx:

bizanss oyunuyla ş. ligine gelen, izmir marşıyla gider. . . . yaylanda görelim cinconum. . . sen sen ol bi daha harama tenezzül etme tamammı 6s. .

5
0
yanıtYanıtla
ock:

Hak etmediğin halde şişirilmeyle torpille çetecilikle şampiyonlar ligine gitmeye kalkarsan sonucu böyle ağır hezimet olur. . . . . . . . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
fbMobil-ANDROID:

Galatasaray a 15 gol koymaz

4
0
yanıtYanıtla
6S:

Hadi Arsenal maçında düz hesap 20''ye tamamlanır inşallah. Hahaha :) Avrupa''da yeni destanlar yazıyor cinconcon :) Daha beter olacaksınız kriz kapıda merak etmeyin. Ne hamsi kardeşliğiniz kaldı, ne 8 taş. Şikenin esas adıdır GS. Ne Denizli''yi unuttuk, ne 8-0 Ankaragücü maçlarını. Ne de Haluk Ulusoy zamanında 4 sene hakemlerin korka korka maçlarınıza çıkıp futbolcularınızdan tükürük yediği halde kart gösteremediğini. Gün gelir devran döner. Hizaya geçin bakayım.

3
1
yanıtYanıtla
Memo gsMobil-IOS:

Bu prandeli ve Burak derhal gitmeli

3
0
yanıtYanıtla
Memo gsMobil-IOS:

Bir bu prandeli hemen gitmeli ve Burak ve umut gibi forvetlerlede bu olmayacağı No artık anlamalilar

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title