Haberler

Galatasaray Şampiyon Olunca 3 Ünlü Yorumcu Çuvalladı

Güncelleme:

Galatasaray'a şampiyonluk yarışında şans tanımayan ünlü spor yorumcuları Rıdvan Dilmen, Mehmet Demirkol ve Sergen Yalçın yanıldı.

2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, birçok spor yorumcusunu da yanıltmış oldu. Başta Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın ve Mehmet Demirkol olmak üzere bazı ünlü yorumcular Beşiktaş'ı favori gördüklerini sezon boyunca sık sık dile getirmişti ancak tahminleri tutmadı.

İşte yorumcuların sezon boyunca yaptığı o açıklamalar:

RIDVAN DİLMEN: EN BÜYÜK ADAY BEŞİKTAŞ

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın 1-0'lık Balıkesir galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada şunları söylemişti: ''Beşiktaş'ın zorlanması çok doğal. Geçen hafta Eskişehir'de iki maçlık efor sarfettiler ve ardından Londra'da yüksek tempolu bir maç oynadılar. 3 deplasman maçını kazanması çok önemli. İç sahadaki sıkıntısını çözerse Beşiktaş, görünen o ki şampiyonluğun en büyük adayı.''

SERGEN YALÇIN: GALATASARAY'IN İŞİ ZOR

Sezon başında yorumculuk yapan, daha sonra Sivasspor'un başına geçen Sergen Yalçın ise Galatasaray'a şans tanımamıştı. Genç teknik adam, ''Şampiyonluk konusunda Beşiktaş ve F.Bahçe'yi daha önde görüyorum. G.Saray'ın işi zor.'' demişti.

DEMİRKOL: 1 NUMARALI ADAYIM BEŞİKTAŞ

Ntvspor'un bir başka yorumcusu Mehmet Demirkol da tahmini tutmayan bir başka yorumcu oldu. Demirkol sezon boyunca Beşiktaş'ın 1 numaralı şampiyonluk adayı olduğunu söylemişti.

Mehmet Demirkol, ''Spor Servisi'' programında yaptığı açıklamada, ''Benim 1 numaralı şampiyonluk adayım Beşiktaş. Fenerbahçe ile Galatasaray 10 yıldır dövüşüyorlar. Beşiktaş akıllı davranabilirse sürekli boğuşan birbirlerine zıt iki kutup arasından sıyrılabilir. Yani biz bundan 10 yıl sonra bir bakarız Beşiktaş tek başına kalmış. Olur mu öyle demeyin. Benim babam maça giderken en fazla taraftar Beşiktaş ile Fenerbahçe'de varmış, Galatasaray'ın yokmuş. Bunlar değişir. Beşiktaş doğru adımlar atarsa -ki öyle görünüyor- bu çarpışmanın içinden çıkabilir.'' demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Demirkol Rıdvan Dilmen Sergen Yalçın Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (64)

adanalıMobil-ANDROID:

Sergen doğru söylemiş... kazara şampiyon olduk kaliteli BIr futbol yok GS da

1
10
yanıtYanıtla
cCc ALP_EREN cCc Mobil-ANDROID:

HİÇ KİMSE LAGALUGA ETMESİN GALATASARAYIN ŞAMPİYONLUGU HAYIRLI OLSUN.KISKANMAYINKİ SİZİNDE 4 YILDIZINIZ OLSUN..

6
4
yanıtYanıtla
gs limobilWeb@haberler.com:

Ulan KUS beyinliler aglamaktan vazgeçin ve kalkin ayaga alkislayin SAMPIYONU

8
2
yanıtYanıtla
radikal:

Fenerbahçe otobüsüne saldırı olduğu gün Gs şampiyon olmuştu zaten. herşey gayet açık ve net.

3
7
yanıtYanıtla
salias:

Rıdvan, hala yorumculuk yapacak mı ? Galatasaray kazanmasın da ne olursa olsun anlayışına sahip. Kin ve nefret dolu bir çocuk. Sözde, çok objektif ve tarafsız yorumlara sahip. (!) O kadar taraf ki yüzünün mimiklerinden ve el kol hareketlerinden ele veriyor kendini. Tarafsın tamam ama haksız ve boş yere eleştiri yapma. sen önce kendi takımının çirkefliklerini ve terbiyesizliklerini ve başkan dediğiniz çocuğun faaliyetlerini ve nasıl FEBE yi yıktığını anlat. DÜRÜSTÇE, ADAMCA, ERKEKKÇE, DELİKANLICA. . . Yer mi , bilmem. . .

9
1
yanıtYanıtla
gazi:

Bşampiyon kimin olacağı lig başlarken belli bütün TÜRKİYE kandırılıyor, en az son 10 yıla bakın lig figfisktürünü önünüze alın bakın son derbi maçlara bakın hep aynı, son derbi maç iki ezeli rakipten biri, uyutuluyoruz kimin adamı masada iyi çalışır şampiyon odur, artık maçları seyretmiyorum sonuçlar belli, şampiyon belli , saçmalık diyen olabilr, açın fikstürü bakınu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

3
6
yanıtYanıtla
FİLİNTA:

Fenerbahçe adam gibi yönetilse uzakara şampiyon olmuştu. Dolayısıyla çuvallayan yorumcular değil Fenerbahçe yönetimi ve teknik kadrodur.

6
3
yanıtYanıtla
freedom_58:

cahilden futbol yorumcusu olurmu.

8
0
yanıtYanıtla
GAZİ:

şampiyon kimin olacağı lig başlarken belli bütün TÜRKİYE kandırılıyor, en az son 10 yıla bakın lig figfisktürünü önünüze alın bakın son derbi maçlara bakın hep aynı, son derbi maç iki ezeli rakipten biri, uyutuluyoruz kimin adamı masada iyi çalışır şampiyon odur, artık maçları seyretmiyorum sonuçlar belli, şampiyon belli , saçmalık diyen olabilr, açın fikstürü bakın. BIKTIK MASABAŞI ŞAMPİYONLARDAN, AVRUPA MAÇLARINDA NEDEN DÖKÜLÜYORUZ

4
4
yanıtYanıtla
MBK:

hakemleri hesaba katmamışlar. . .

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title