Haberler

Galatasaray, Riva Projesini Hayata Geçiriyor

Güncelleme:

G.Saray'da Yasaman, "Riva için 800 villalık ruhsatımız var. Mayısa kadar belli yere geleceğiz." dedi. Villaların her birine 1 milyon Dolar fiyat biçiliyor.

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Galatasaray'ı düzlüğe çıkaracak projeyi açıkladı. Gayrimenkulleri değerlendirme yoluna gideceklerini belirten Yasaman, Radyospor'a yaptığı açıklamada, " Riva'da alınmış 800 villalık ruhsatımız var. Bunu değerlendirmek gerekir. Gayrimenkul yatırım ortaklığını da düşünüp, Galatasaray için yararlı olup olmadığını tespit edeceğiz. Mayısa kadar belli bir yere getireceğiz" dedi.

BORÇ BİTER, SERMAYE KALIR

Yasaman'ın bahsettiği proje, kısa vadede bile Galatasaray'ı borçlarından kurtarmaya yeter gibi görünüyor. Zira Riva'daki arazinin değeri göz önüne alındığında, Sarı-Kırmızılı kulübün her bir villadan en az 1 milyon Dolar elde edebileceği tahmin ediliyor. Bu durumda sadece 800 villadan, 800 milyon Dolar, yani yaklaşık 1 milyar 800 milyon Lira kasaya girmiş olacak. Kulübün mevcut borcunun ise 1 milyar Lira civarında olduğu ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamdi Yasaman Galatasaray Riva Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Mesut CetinMobil-ANDROID:

birileri gelir 800 milyon daha borc yapar o zamanda stadi satarsiniz olur biter! zamaninda birileri almasaymis Riva'yi simdi neyi satacaktiniz acaba!

7
3
yanıtYanıtla
dindar kaya:

fatih terim gelir sonra o paranin hepsini yer gene sap gibi ortada kalirsiniz

5
2
yanıtYanıtla
mehmet bozkurt:

bence galatasarayın acilen teknik direktörünün degişmesi şart

0
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

TAKIMA CEKI DÜZEN VERIN BENI YILLARDIR Riva Riva denilen mülk ilgilendirmiyor. TAKIM ne alemde TAKIM ??

0
0
yanıtYanıtla
serkan:

he he he yillardir ayni

0
0
yanıtYanıtla
halil bagcimobilWeb@haberler.com:

Antrenörü değiştirin fatih hoca gelsin terim olmazsa olmazimdir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title