Haberler

Galatasaray, Oumar Niasse'yi Kiraladı

Güncelleme:

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencisi Oumar Niasse'yi 800 bin Euro'ya kiraladı.

Galatasaray forvet hattına takviye arayışlarında sona geldi ve Oumar Niasse'yi kiraladı.

Niasse 1 yıllığına kiralık olarak Galatasaray forması giyecek. Sarı-Kırmızılılar sezon sonunda Niasse'nin bonservisini 4.5 milyon Euro'ya alabilecek.

AKHİSAR'DAN LOKOMOTİV MOSKOVA'YA GİTMİŞTİ

23 yaşındaki forvet oyuncusu Hamza Hamzaoğlu ile daha önce Akhisar Belediyespor'da birlikte çalışmış ve müthiş bir çıkış yakalayarak Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu.

Senegalli golcü Rus ekibinde 19 maça çıkarken 6 gol atıp 4 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500

Yorumlar (75)

FblimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar niasse iyi futbolcu ..önemli olan isim yapmış olmasi deil. Fb de isim yapmış çok futbolcu vardı sonuç ne oldu fos..belkide niasse büyük çıkış yapıp yüksek bi paraya satılır ..Hamza hoca topcuyu oymatmasini biliyor..

12
2
yanıtYanıtla
Yazık...:

Siz nasıl bir taraftarsınız şaşıyorum. Hamza hoca öyle veya böyle sizi şampiyon yapmadı mı? Hocanın arkasında durmadığınıza göre şampiyonluğu şike ile mi aldınız? Adam olunda hiç olmazsa hocanın arkasında durun. . .

8
6
yanıtYanıtla
parnas:

Sponsor da Ramiz köfteci oldumu, takim şampiyonlar ligine hazir demektir.

13
0
yanıtYanıtla
36_06 Mobil-ANDROID:

Lanet olsun Size de aldığınız oyunculara da

10
1
yanıtYanıtla
TÜM FB LİLERE DUYRULURmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bir gs lı olarak 2016 lig şampiyonluğunuzu kutluyor devamının gelmesini umut ediyorum.Ayrıca gs yöneticilerinin ŞLni izlemelerini ve yaptıkları hatayı görmelerini rica ediyorum.

10
1
yanıtYanıtla
ERENMobil-IOS:

Yuh be eto antalyaya umari bize saka gibi

8
3
yanıtYanıtla
utanan adammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gs yilin transferi. Sabri bilal cem utaniyorum

5
6
yanıtYanıtla
hamza hoca gidicimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Şampiyonlar liginde 3 maçta 5 er gol yer sonra kovulur... adam futbol oynuyan bir takim yarattım sanıyor

6
3
yanıtYanıtla
GÖKSUNLUmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

GS şampiyonlar liginde başarılar dilerim.Büyüksün Cimbom.

7
1
yanıtYanıtla
HakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fatih terim de 2. Gelişinde yoktan şampiyonluğa uzanan kadroyu bozdu eskilerden medet umdu sonunda ne oldu 2. Yılında gönderildi Hamza hoca da eskilerinden medet umuyor eskiye rağbet olsaydı bit Pazarına Nur yağardı demiş atalar hocanın bunlardan haberi yok birileri ona bunları hatırlatsın

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title