Haberler

Galatasaray, Ocak Ayında 6 Milyon 830 Bin Lira Kar Etti

Güncelleme:

Galatasaray, ara transfer dönemini boş geçerken 5 futbolcuyu başka kulüplere yolladı. Sarı-Kırmızılılar, bu sayede 6 milyon 830 bin TL kar etti.

Galatasaray'ın Ocak ayında tasarrufları ve kazançları tam 6 milyon 830 bin lira oldu. Mali tablo nedeni ile 'ara transferi' boş geçen Galatasaray Yönetimi, yoğun çalışması ile önemli bir gelir yaratmayı başardı. Sarı kırmızılı kulüp kadroda düşünmediği 5 futbolcuyu başka kulüplere göndererek 4 milyon 20 bin lira olan 5 aylık maliyetlerinden kurtuldu, bir de üzerine kasasını doldurdu.

Cimbom'da kadro dışı bırakılan Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Furkan Özçal, Lucas Ontivero ve Yiğit Gökoğlan ocak ayında başka kulüplere gönderildi.

ONTIVERO SON GÜN GÖNDERİLDİ

Aslan'ın tasarruf ve gelir toplamı yani ocak ayı bilançosu 6 milyon 830 bin lira oldu. Yiğit ile anlaşılarak 500 bin lira olan 2. yarı ve 200 bin liralık alacağından vazgeçti ve kontratı feshedildi. Ontivero ise ara transferin son günü Macaristan'ın Honved Kulübü'ne kiralanarak 175 bin Euro'luk maliyetinden kurtulundu.

Veysel, Kasımpaşa'ya bonservisi ile Furkan Karabük'e, Umut Adana Demirspor'a ve Emre Can ise Denizlispor'a kiralanarak Galatasaray 2 milyon 810 bin TL ara transfer geliri elde etti.

TASARRUF TABLOSU FUTBOLCU ÜCRET (TL)

Veysel 1 milyon 350 bin
Umut 550 bin
Furkan 940 bin
Yiğit 500 bin+200 bin
Ontivero 480 bin
TOPLAM: 4 milyon 20 bin

* Galatasaray'da kalsalar, bu ücretleri alacaklardı.

ARA TRANSFER GELİRLERİ FUTBOLCU ÜCRET

Veysel 400 bin Euro
Umut 150 bin Euro
Furkan 450 bin Euro
Yiğit Sözleşme feshi
Emre Can 50 bin TL

TOPLAM: 2 milyon 810 bin TL

ÜÇLÜNÜN İNADI ZORDA BIRAKTI

Ara transferde Galatasaray'ın tek canını sıkan olay Engin, Eboue ve Gökhan'ın inadı oldu. Ocak ayında defalarca 'Kulüp bulun' çağrısı yapılan 3 tecrübeli futbolcu kontratlarına da güvenerek A2'de çalışmayı göze alıp başka bir kulübe gitmedi. Sarı kırmızılılar, mayıs ayında kontratı sona erecek olan Engin, Eboue ve Gökhan'a 5 ay için toplam 5 milyon 686 bin TL ödeyecek.

OYUNCU - ALACAĞI ÜCRET (TL)

Eboue 3 milyon 36 bin
Engin 1 milyon 325 bin
Gökhan 1 milyon 325 bin

TOPLAM: 5 milyon 686 bin

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lucas Ontivero Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

KartalMobil-IOS:

Bu nasıl hesap ya ??

0
34
yanıtYanıtla
insancaaMobil-ANDROID:

yani elde var 000000000 ... ve -5 futbolcu.....

4
10
yanıtYanıtla
LUCESCU:

Köpekler istedi diye atlar ölmez! (şikeciler istediği içinde!!)

12
1
yanıtYanıtla
zlatan:

ulan futbolcu olmak varmış en kötüsü bile milyonlar kazanıyor arkadas

12
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

bu haberle ilgili yorumunuzu yazın

0
10
yanıtYanıtla
PxMobil-ANDROID:

Türkiye kupasinda iki mac satti kazanmistr tabi :)

1
7
yanıtYanıtla
MEHMET:

BU TÜR FUTBOLCULARI ENGİN EBUE VE GÖKHAN KONTRATI BİTİNCE BAŞKA KULÜPLERLE KONUŞARAK ALDIRTMAYACAKSIN FUTBOLCU AHLAKLI OLUR BUNLAR PARA İÇİN DOGMUŞ OYNAMADAN PARA ALMAK İÇİN TAKIM BULMUYORLAR ALIŞTILAR YATMAYA FEDERASYON BU KONUDA KULÜPLERİN ELİNİ G, ÇLENDİRMELİ

2
0
yanıtYanıtla
Urfalı Mobil-ANDROID:

üçü de çok kaliteli futbolcu bence üstünde durulmalı bu çocukların

0
0
yanıtYanıtla
bio:

Futbolcu vererek kar mı olurmuş, sanki fabrika çalıştırmış. . . Başlığı ödemeden kurtulmuş koymanız lazım. . Demek ki ateş bacayı sarmaya başlamış onun için fazlalıkları atmaya başlamışlar. . . Komple tutuşmadan kurtarabilirseler iyi de nasıl görelim. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title