Haberler

Galatasaray: Obradovic'in Yüzündeki Tükürük Değil Ayran

Güncelleme:

Galatasaray, Fenerbahçe'nin "Obradovic'in yüzüne tükürdüler" açıklamasının ardından "Yüzünde tükürük değil ayran var." dedi. Anadolu Ajansı ise yüzdeki maddenin ayran olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, başantrenör Obradovic'in yüzüne tükürüldüğünü iddia etti, Galatasaray sert bir şekilde
yalanladı.

Sarı-­lacivertlilerin açıklamasında "Dünyaca ünlü antrenörümüz Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı­kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı" dendi.

"AYRANIN TÜKÜRÜK OLDUĞUNU İDDİA EDECEK KADAR ÇİRKİNLEŞEBİLDİLER"

Bunun üzerine bir açıklama yapan Galatasaray ise, "Ergin Ataman'ın polis şapkasıyla ve polis kordonu altında, ceketinde tükürüklerle Ülker Arena'dan adeta kaçırılmak zorunda kaldığını unutanlar, şimdi de başantrenörlerinin yüzüne sıçrayan ayranın tükürük olduğunu iddia edecek kadar çirkinleşebildiler" ifadesini kullandı.

ANADOLU AJANSI "AYRAN" DEDİ

Öte yandan, Anadolu Ajansı'nın servise koyduğu fotoğraf altı bilgisinde de yüze gelen maddenin ayran olduğu açıkça belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anadolu Ajansı Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

merve nur:

eğride doğru görmedim fenerin yalansız bir gününü görmedim. hazımsızlığın son aşaması. 4 yıl önce lig bitti şampiyon olamadılar ligi daha önceden adı kounulmadan play-off diye 6 hafta uzattılar gene olamadılar. bu yıl beşiktaşa kafalarına göre 2 maç kala doping kurulunu gönderdiler. türkiye kupasını kaptırdı gs şike yaptı dedi. ya yaptıysa demekki seninle yaptı kupada fenerle oynadık. bilyesini oyunda kaptıran 65 yaşında mızıkçı çocuk bu aziz.

7
5
yanıtYanıtla
Serkan:

gerizekalı bu yazdıklarınla bu haberin ne ilgisi var? kafanıza taş düşse bizden bileceksiniz çirkefsiniz çifrkef olarak kalacaksınız seneye yiyorsa bunu avrupa maçında yap da görelim

yanıt0
yanıt2
TÜRK:

ayran olunca olay normalleşiyor mu yani neyin peşindesiniz?

8
0
yanıtYanıtla
AŞAĞI AYRANLI:

ŞAMPANYA PATLATALIM DERKEN AYRAN PATLATMIŞLAR HA HA HA ! ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK ! AYRAN ATMAK SANKİ NORMALDE BİR DE SİTEDE SÖYLÜYORLAR

7
1
yanıtYanıtla
paşabahçeli:

eee ayran atmak serbest mi ?

4
2
yanıtYanıtla
hasann:

HABERE BAKYA AYRAN OLUNCA NORMALMİ BU HAREKET, NASIL BİR HABERCİLİK BU YA

5
1
yanıtYanıtla
Koray Erdem:

Bir GS''li olarak ayran olunca temize mi çıkıyoruz. Aziz salağının yaptıklarının cezasını Obradoviç niye çekiyor. Ayıp bence. Yakışmadı bize. Aziz yapar çünkü onun karakteri o.

3
0
yanıtYanıtla
Serkan:

ayran olsa ne olur tükürük olsa ne olur sonuçta istenmeyen bir atık gelmiş habere bak. bunu yapanı haber yapın tükürük olmuş ayran olmuş ne farkeder?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title