Haberler

Galatasaray Meydanı'nda "Dağlıca" Protesto

Haber-Kamera: Mustafa ÖZDABAK- Hasan YILDIRIM- Özgür EREN İSTANBUL DHA Galatasaray Meydanı'nda bir araya gelen EĞİTİM-İŞ üyesi grup, Hakkari-Dağlıca'da terör örgütü PKK tarafından yapılan terör saldırılarını lanetledi.

Haber-Kamera: Mustafa ÖZDABAK- Hasan YILDIRIM- Özgür EREN İSTANBUL DHA

Galatasaray Meydanı'nda bir araya gelen EĞİTİM-İŞ üyesi grup, Hakkari- Dağlıca'da terör örgütü PKK tarafından yapılan terör saldırılarını lanetledi. Eylemci gruba Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği de destek verdi.

Beyoğlu -Galatasaray Meydanı'nda bir araya gelen Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası İstanbul Şubeleri (EĞİTİM 'İŞ) üyesi bir grup, Hakkari- Dağlıca'da yaşanan terör saldırılarını lanetledi. Ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ile saat 15.00'da Galatasaray'da toplanan grup üyeleri 'Birlik ve Kardeşlik İçin Hepimiz Mehmetçiğiz" 'Emperyalistler ve İşbirlikçilerini Akıttıkları Kanda Boğacağız" yazılı pankart açtı. Sık sık 'Hepimiz Mehmetçiğiz. PKK'ya Yeteriz", 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" şeklinde slogan attı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan EĞİTİM-İŞ Şubeler Dönem Sözcüsü Erkan Aksoy; 'Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde Amerika'nın 'kara gücüm' dediği bölücü PKK örgütünce gerçekleştirilen saldırı sonucu ilk gelen bilgilere göre 16 askerimiz şehit olmuş, bir çok askerimiz de yaralanmıştır. Terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne seren alçakça saldırıyı Eğitim İş Sendikası olarak şiddetle kınıyoruz. Terörle müzakere değil mücadele edilmelidir. 'Çözüm sürecinde' geride bırakılan zaman göstermiştir ki milletimize ve ülkemize herhangi bir yarar getirmemiştir. Getirdiği kan ve gözyaşından başka bir şey değildir. Terör örgütünün silahlı, ekonomik ve siyasal gücü bir an önce yok edilmelidir. Bölge halkının da sosyal ve ekonomik şartları da bir an önce iyileştirilmelidir" dedi.

Eyleme Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği de destek verdi. Grup yapılan açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Meydanı İstanbul Hakkari Dağlıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title