Haberler

Galatasaray, Mehmet Topal'ın Transferi için Nabız Yokluyor

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Topal'ı transfer etmek için girişimlere başladı.

Felipe Melo'nun ayrılığının ardından sorun yaşadığı ön libero mevkine Ryan Donk'la da çare bulamayan Galatasaray yönetimi, yeni sezon öncesi bu mevkiye iyi bir oyuncu transfer etmek için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'yle sözleşmesi biten ve hala kulübüyle anlaşma sağlayamayan Mehmet Topal için Galatasaray yönetimi pusuda yatıyor. Avrupa'dan da teklifler alan yıldız oyuncu için Özbek ve kurmaylarının nabız yokladığı öğrenildi.

RESMİ TEKLİF YAPILACAK

Ezeli rakibinin milli oyuncusu Mehmet Topal'ın kulübüyle sözleşmesinin bitmesini fırsat bilen yönetimin, eski oyuncuları için nabız yokladığı öğrenildi. 2006-10 yılları arasındaki 4 sezon boyunca formasını giydiği Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İspanya ekiplerinden Valencia'nın yolunu tutan Mehmet Topal'a Fenerbahçe'yle anlaşamaması halinde resmi teklif yapılmasının planlandığı ifade edildi.

SELÇUK İKNA EDECEK

Milli takımın orta sahasında Selçuk İnan'ın partneri olarak görev alan ve performansıyla beğeni toplayan 30 yaşındaki oyuncunun, kaptan aracılığıyla ikna edilmeye çalışılacağı bildirildi. Başarılı oyuncuyu Selçuk sayesinde ikna edebileceklerine inanan idarecilerin, önümüzdeki günlerde bu transferi gerçekleştirmek için harekete geçebilecekleri kaydedildi.

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Galatasaray Felipe Melo Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

necmeddin:

fenev forması giymiş oyuncuyu takımda görmek istemiyoruz , UEFA -CAS ve isvişre federal mahkemesinin şike yaptığını tescil ettiği bir pislikten oyuncu istemiyoruz.

11
4
yanıtYanıtla
Ali:

Adam Gs oynamak istese 500 bin € alacagini hibeedip Ispanyaya kacmazdi. Ama hayirsever insan hayrina belki Gs oynar.

4
2
yanıtYanıtla
4 YILDIZLI:

Tescilli şikeci Fenerde ynamış bu kazmanın GS gibi 4 yıdızlı takımda ne işi var.

3
2
yanıtYanıtla
necmeddin:

almayın istemiyoruz, ben kendim fenev forması giysem kendimi bile sevmem. . .

1
3
yanıtYanıtla
M.Topal:

SU KONUSTUGUNUZ KADAR FUTBOLU BILSENIZ TURK FUTBOLU NERELERE GELIR SADECE BIZ MILLET OLARAK KONUSURUZ BASKA BIR SEY BECEREYEMEYIZ.

0
3
yanıtYanıtla
angaralı:

ulan bu gs arenada ne olduğunu gösterdiler bunlara hangi futbolcu ve sporcu gider insanlıktan nasibini almamış arenadaki seyirciler

1
1
yanıtYanıtla
huanfran:

yalan haber ulan. . cimbom 30 yaşındaki sakar oyuncuyu ne yapsın. . memo yıllardır oynuyor daha pas vermesini bilmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

iyi bir trasfer olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title