Haberler

Galatasaray-Medipol Başakşehir Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk eden Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, belindeki ağrı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk eden Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, belindeki ağrı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, karşılaşmanın kamp kadrosunda bulunan Muslera, sabah saatlerinde belinde ağrı hissettiğini teknik ekibe bildirdi. Uruguaylı file bekçisi bu nedenle müsabaka kadrosunda çıkarıldı.

Galatasaray'da 5. sezonunu geçiren ve takımın en istikrarlı isimlerinden olan Muslera, bu sezon ilk kez bir lig maçında sahadaki yerini alamadı.

İlk 11'de 3 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı.

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifasının ardından görevi devralan ve Galatasaray'ın başında ilk lig maçına çıkan Atik, belindeki ağrı nedeniyle maç kadrosunda çıkarılan Muslera'nın yerine Cenk Gönen'e şans verdi.

Akhisar Belediyespor müsabakasında sakatlanan Sabri Sarıoğlu'nun yerine Martin Linnes'i görevlendiren Orhan Atik, aynı maçta yüzüne darbe alan Bilal Kısa'nın yerine ise Emre Çolak'ı sahaya sürdü.

Galatasaray, müsabakaya Cenk Gönen, Martin Linnes, Jason Denayer, Hakan Balta, Olcan Adın, Selçuk İnan, Emre Çolak, Lukas Podolski, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Umut Bulut ilk 11'i ile başladı.

Sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesinde ise kaleci Eray İşcan, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Semih Kaya, Koray Günter, Volkan Pala ve Tarık Çamdal yer aldı.

Cenk Gönen ilk lig maçında

Sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen kaleci Cenk Gönen, sarı-kırmızılı formayla ilk kez bir lig maçına çıktı.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda yaptığı 5 müsabakada görev yapan Cenk, Muslera'nın sakatlanmasıyla kaleyi devraldı.

Cenk, ligde en son 15 Mart 2015'te Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan maçta kaleyi korumuştu.

Emre Çolak, 98 gün sonra sahada

Sarı-kırmızılı futbolcu Emre Çolak, 98 gün sonra bir lig maçına çıktı.

Son olarak Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 29 Kasım 2015'te yapılan ve 2-2 sona eren Kasımpaşa maçında ilk 11'de görev alan Emre, o tarihten bu yana ilk kez bir lig karşılaşmasında sarı-kırmızılı formayı terletti.

Emre Çolak, bu sezon daha önce 7 lig maçında süre alırken, bu karşılaşmanın 2'sine ilk 11'de başlamıştı.

Donk, yine yedek

Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Hollandalı oyuncu Ryan Donk, yine yedek kaldı.

Sarı-kırmızılı ekibin ligin ikinci yarısında yaptığı 5 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Donk, 23. haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasının ardından Medipol Başakşehir mücadelesinde de yedekler arasında yer aldı.

Hafta içinde gribal enfeksiyon geçiren Donk, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Akhisar Belediyespor maçında da yedek beklemiş ve 58. dakikada oyuna girmişti.

Tribünler boş kaldı

Galatasaray taraftarı, Medipol Başakşehir maçına ilgi göstermedi.

Sarı-kırmızılı takımın UEFA'dan aldığı 1 yıl men cezasını çekebilmesi için gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı kazanması gerekiyor. Bunun için doğrudan rakibi olan Medipol Başakşehir ile yapılan maç kritik önem taşırken, Galatasaray taraftarları bu mücadelede takımlarını yalnız bıraktı.

Karşılaşma başladığı sırada tribünlerde yaklaşık 15 bin taraftar yer aldı.

Ayrıca taraftarların maç öncesi hiçbir sarı-kırmızılı futbolcuyu tribüne çağırmaması dikkati çekti.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Başakşehir Gönen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title