Haberler

Galatasaray, Marrone ve Cenk Ergün'ün Görevine Son Verecek

Güncelleme:

EURO 2016'yı takip etmek için Fransa'ya giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, İstanbul'a döner dönmez Florya'da yöneticilerle bir zirve yapacağı öğrenildi. Sarı Kırmızılılar'ın başkanı Sportif A.Ş.'den sorumlu yöneticiler Alp Yalman, Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek ile bir araya gelecek.

MARRONE VE CENK ERGÜN YOLCU

Yapılacak olan zirvede Özbek, flaş bir karar alarak ay başında, Mustafa Denizli'yle birlikte gelen Kondisyoner Stefano Marrone ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile yolları ayırmayı planlıyor. Florya'da köklü değişikliklerin yapılacağı öğrenilirken, kulüp içerisinde birçok kişinin görevinden olacağı belirtildi.

TRANSFERLER VE HOCA GÖRÜŞÜLECEK

Yöneticilerin bir araya geldiği görüşmede aynı zamanda Sarı Kırmızılılar'ın teknik direktör konusu ile yapılacak olan transferlerin görüşüleceği de bildirildi. Bilindiği üzere sezonu Jan Olde Riekerink ile tamamlayan Galatasaray'da futbolcular, Hollandalı teknik adamı takımın başında görmek istiyor.

Ayrıca geçen sezon forvet ve ön liberoda sıkıntı yaşayan Cim Bom, bu mevkilere yapılacak olan transferleri de masaya yatıracak.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Özbek Galatasaray Cenk Ergün Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title