Haberler

    Galatasaray Liv Hospital, Torku Konyaspor Deplasmanından Galibiyetle Döndü

    Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital, Torku Konyaspor'u 84-91 mağlup etti.

    Karşılaşmaya her iki takım da dengeli başladı. Ortada geçen mücadelede her iki takım da üstünlük kurmakta zorlandı. İlk peryodun sonlarına 20-20 eşitlikle girildi. İlk periyot 20-28 skorla Galatasaray Liv Hospital'in lehine sonuçlandı.

    Torku Konyaspor ise farkı azaltmak için pota altında De Vries, Williams ve Rasic'in bulduğu sayılarla etkili olmaya çalıştı. Tüm çabalara rağmen Torku Konyaspor devreyi 35-52 geride tamamladı.

    Üçüncü periyoda hızlı başlayan yeşil-beyazlılar Williams'ın attığı sayılarla farkı azaltmaya çalıştı. Bu periyotta Galatasaray Liv Hospital, 69-71 sayı üstünlüğü ile mola aldı. Yeşil-beyazlıların son periyotta aradaki farkı kapatma çabaları sonuç vermedi. Sarı-kırmızılı ekipte Sinan Güler, attığı sayılarla bu farkın azalmasını önledi.

    Yeşil-beyazlılar oyunun son bölümlerinde mücadeleyi bırakmayarak bulduğu sayılarla skoru 78-80'e taşıdı. Mücadele sarı-kırmızılı ekibin 84-91 üstünlüğü ile sonuçlandı.

    Torku Konyaspor: Mayo 16, De Vries 18, Guinn 4 , Williams 26, Rasic 15, Boone 5, Cihan, Ogün, Metehan

    Galatasaray Liv Hospital: Arroyo 18 , Sinan Güler 14, Micov 19, Ender Arslan 6, Erceg 26, Jawai 2 , Furkan Aldemir 4, Pocius , Aradori 2, Kerem Gönlüm

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Torku Konyaspor Sinan Güler Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title