Haberler

Galatasaray Liv Hospital, Euroleague'de Son 16'ya Yükseldi

Güncelleme:

Euroleague'deki temsilcilerimizden Galatasaray LH, evinde Yunan temsilcisi Olympiakos'u 79-74 yendi ve son 16'ya kaldı.

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi D Grubu'nun 10. ve son haftasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 79-74 yenerek adını Top 16'ya yazdırdı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda seyircisiz oynanan maça Arroyo'nun sayılarıyla etkili başlayan Galatasaray Liv Hospital, yıldız oyuncunun 9, Young'un da 2 sayısıyla ilk 3 dakikada 11-0'lık seri buldu. Sarı-kırmızılılara Spanoulis'in 7-0'lık serisiyle karşılık veren Olympiakos, 6. dakikada durumu 11-7'ye getirdi. Periyodun kalan bölümü Sinan Güler ile Lojeski'nin karşılıklı basketleriyle geçerken Galatasaray Liv Hospital ilk çeyreği 20-18 önde tamamladı.

DEVREYE OLYMPIAKOS ÖNDE GİRDİ

İkinci çeyreğe Micov, Kerem ve Arroyo'nun basketleriyle başlayan "Cim Bom" 13. dakikada skoru 27-22'ye getirdi. Petway, Darden ve Sloukas'ın basketleriyle 7-0'lık seri bulan konuk ekip, 16. dakika içinde 29-27 öne geçti. Arroyo'nun sayılarıyla 18. dakikada 33-33 beraberliği sağlayan ev sahibi takım, Young'un serbest atış çizgisinden 2'de 2 yapmasıyla 19. dakika içinde 35-33 üstünlük kurdu. Galatasaray Liv Hospital, kalan sürede Lojeski ve Lafayette'nin basketlerine engel olamadı ve devre arasına 38-36 geride girdi.

GALATASARAY ATAĞA KALKTI

İkinci devreye iyi savunma yaparak başlayan sarı-kırmızılı ekip, bir dakika içinde Young ve Pocius ile bulduğu 7-0'lık seriyle 6 sayılık üstünlük (48-42) yakaladı. Arka arkaya kaydettiği sayılarla maça tutunan Olympiakos, 25. dakikanın içinde (48-47) ve 26. dakikada (51-50) olmak üzere iki kez farkı 1 sayıya indirdi. Ancak Arroyo'nun önderliğinde iyi savunma yaparak, periyodun kalan dakikalarında rakibine sayı şansı vermeyen Galatasaray Liv Hospital, elde ettiği 6-0'lık seriyle 3. çeyreği 57-50 üstün tamamladı.

SON SÖZÜ CİM BOM SÖYLEDİ!

Son periyoda Pocius'in arka arkaya 3 sayı çizgisi gerisinden kaydettiği 6 sayıyla başlayan sarı-kırmızılılar, 31. dakikada farkı 11 sayıya çıkardı: 63-52. Mücadelenin 35. dakikası 65-60 Galatasaray Liv Hospital üstünlüğüyle geçilirken, yaklaşık 30 saniyede arka arkaya hızlı hücumlardan sayıyla dönen Olympiakos, 36. dakika içinde farkı 1 sayıya (65-64) indirdi. Karşılıklı basketlerin atıldığı müsabakada Pocius, Young ve Sinan'ın sayılarıyla rakibinin öne geçmesini engelleyen "Cim Bom" karşılaşmadan 79-74 galip ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Sinan Güler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

fedaimobilWeb@haberler.com:

Helal Aslanlarr

9
0
yanıtYanıtla
aslan cimbommobilWeb@haberler.com:

Helal olsun aslan parcalari

9
0
yanıtYanıtla
MehmetMobil-ANDROID:

helal olsun size aslanlarım 7 oyuncuyla basardik bunu hem de bu zor surecte . futbol ve basket takimlarimizi bu zor duruma dusurup kaçan borsaci aysal efendi ye selamlar birazcık erkeksen bari su basket takimina sahip çık borsadan gs hisselerinden yaptığın vurgunlari iade et yeter...

9
0
yanıtYanıtla
SVSGNY:

BİZİM KADAR KENDİNİ GAZLAYAN BİR MİLLET YOKTUR YA ADAMLAR GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEMİŞ ANTREMAN MAÇI YAPTILAR BİZLE ADAMLAR HER SENE FİNAL YARI FİNAL GÖRÜYOR BİZİ GRUPTAN ÇIKTIK DİYE SEVİNİYORUZ

4
4
yanıtYanıtla
~BLACK STOCKINGS~mobilWeb@haberler.com:

Tebrikler ve başarılar....

7
0
yanıtYanıtla
UA-NİĞDE:

CİMBOM ZORU SEVER, ASLANIM BENİM. .

6
0
yanıtYanıtla
HAGİ:

BU SONUCA HERHALDE EN ÇOK ÜZÜLEN GS YÖNETİMİ OLMUŞTUR ŞİMDİ BU KADAR PARAYI NERDEN BULACAĞIZ DİYE KARDEŞİM BU TAKIM ONURLU ŞEKİLDE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR ŞU TAKIMA ALIN Bİ KISA Bİ ORTA BİR UZUN AVRUPADA GİDEBİLİDİĞİ KADAR GİTSİN HOPSON JAMON GORDON ALIN BU ADAMLARI İLLA İSMİ OLAN TRANSFER ŞART DEĞİL LİV HOSPİTAL GÖREVE

5
1
yanıtYanıtla
1453GS:

ASLANIN ÖLÜSÜ BİLE YETER. YUNANLI CİK CİKLERE SELENİYORUM ÜZÜLMEYİN YUNANLI ŞİKECİLER

4
1
yanıtYanıtla
vahidmobilWeb@haberler.com:

Taraftarsiz2 maximize daha VR Jamin girdin gelirse türkiyede şampiyonluğuna ortak oluruz

4
0
yanıtYanıtla
kirmizi 2 Mobil-ANDROID:

kirmizi sen desteklemeye gel. nasil bir taratar oldugunu ispat icin gelme. bak birileri ispatlamis bizi setirsisiz oynadik maci

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title