Haberler

Galatasaray Lisesi Öğrencileri Bursa'da Fidan Dikti

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Göynüklü Mahallesi yakınlarında, ağustos ayında çamlık alanda çıkan orman yangınının ardından Bursa Orman İşletme Müdürlüğünce başlatılan fidan dikme kampanyasına Galatasaray Lisesi 50 kızıl çam fidanı dikerek destek verdi.

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Göynüklü Mahallesi yakınlarında, ağustos ayında çamlık alanda çıkan orman yangınının ardından Bursa Orman İşletme Müdürlüğünce başlatılan fidan dikme kampanyasına Galatasaray Lisesi 50 kızıl çam fidanı dikerek destek verdi.

İstanbul Galatasaray Lisesinde okuyan 28 öğrenci, 3 öğretmen ve 7 veli yangının çıktığı bölgede kendilerine ayrılan alana 50 kızıl çam fidanı dikti.

Galatasaray Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Enfiyeci'nin de katıldığı ağaç dikme kampanyasına Bursa Galatasaraylılar Derneği Genel Sekreteri Tankut Cebel ve dernek üyeleri katıldı.

Enfiyeci, ağaç dikme kampanyasında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Bursa Galatasaraylılar Derneği üyeleri ve lisemizden mezun olan Bursalıların da ağaç dikme kampanyasında kendilerini yalnız bırakmadığını belirten Enfiyeci, şöyle konuştu:

"Bursa Orman İşletme Müdürlüğünün yanan alanlara ağaç dikme kampanyasına katılmak için buradayız. Galatasaray Lisesinin birçok ilden öğrencisi olup Bursa'dan da yoğun öğrenci kitlemiz var. Bursa'da yaşayan velilerimizden biri bu kampanyayı duymuş, 'Lise olarak nasıl katkıda bulunabiliriz' diye bizimle paylaştı, Okul aile birliği olarak okul yönetimiyle konuşup bu etkinliği düzenlemeye karar verdik ve fidan dikmek için buradayız."

Kaynak: AA / Yerel

Galatasaray İstanbul Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title