Haberler

Galatasaray'lı Milli Basketbolcu Fethiye'de

Galatasaray’ın başarılı bayan basketbolcusu Nevriye Yılmaz, tatilini Fethiye’de geçiriyor.

Galatasaray'ın başarılı bayan basketbolcusu Nevriye Yılmaz, tatilini Fethiye'de geçiriyor.

2013-2014 sezonu EuroLeague Women 8'li finalleri için Rusya'nın Ekaterinburg şehrindeki turnuvada grubunu 2. sırada bitiren Galatasaray Odeabank yarı finalde ev sahibi UMMC Ekaterinburg'u 77-70 yenerek tarihinde ilk kez finale kalmış ve finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek Avrupa'nın 1 numaralı kupası olan EuroLeague Women'ı müzesine götürdükten sonra şampiyon basketbolcular tatile çıktı.

Galatasaray'ın başarılı basketbolcularından Nevriye Yılmaz, tatilini Fethiye'de geçirdi. Yakın arkadaşlarıyla Fethiye'ye gelen ünlü Basketbolcu Fethiye Balık Pazarında keyifli anlar geçirirken Şampiyonluk yorgunluğunu Fethiye'deki bu tatilde attığını söyledi. Ünlü Basketbolcu Galatasaray'ın Basketbolda'da devamlı hedef büyüteceğine inandığını kaydetti. Tatilde olduğunu fazla konuşmak istemediğini Fethiye'yi yeşili ve mavisiyle çok mükemmel bulduğunu söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rusya Federasyonu Nevriye Yılmaz Galatasaray Fethiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title