Haberler

Galatasaray, Leiva'nın Gelmemesiyle Rotayı Cheick Tiote'ye Çevirdi

Güncelleme:

Galatasaray, ön libero listesinde ilk sırada yer alan Lucas Leiva'nın transferini rafa kaldırdı. Sarı-kırmızılı ekip, Leiva ve Liverpool ile kesin olarak anlaşmasına rağmen, menajer Jurgen Klopp'un inadını kıramadı. Leiva'nın transfer görüşmelerini bizzat yürüten Sportif AŞ yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, "Oyuncu ile aramızda hiçbir sorun yoktu. Ancak menajeri bırakmadı. Artık başka bir oyuncuya yönleneceğiz" dedi. Bunun üzerine Futbol Direktörü Cenk Ergün dün sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Torino'ya, Isla'yı Juventus'tan istemek için giden Ergün beklediği cevabı alamayınca, Newcastle forması giyen Cheick Tiote'nin İtalya haklarını elinde bulunduran Palladino ile bir görüşme yaptı.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

30 yaşındaki oyuncunun, G.Saray'da forma giymeye sıcak baktığının ortaya çıkması üzerine Ergün'ün Ada'ya geçerek, İngiliz ekibiyle transfer görüşmesi yapacağı bildirildi. Fildişili ön liberonun ayrıca El Cezire ile de görüşme halinde olduğu gelen bilgiler arasında...

LEİVA'NIN EŞİ ÇOK ÜZÜLDÜ

Lucas Leiva'nın 'G.Saray'a gelmesini eşi engelliyor' haberleri sarı- kırmızılı taraftarları kızdırırken Ariana Lima hedef haline geldi. Bunun üzerine Leiva'nın eşi "üzgün yüz" ifadesi kullanarak iddiaların doğru olmadığını paylaştı. Lima, "Liverpool'dan izin alabilseydi gelecektik. Eşimin kararlarına saygı duyarım. Bu hakaretleri hak etmedim" dedi ve daha sonra hesabını kapattı.

CAGLİARİ'Yİ TERCİH ETTİ

G.Saray, Lucas Leiva'yı beklerken Mauricio Isla'yı elden kaçırdı... Şilili oyuncudan pazartesi akşamına kadar süre isteyen sarı-kırmızılı ekip bu süreyi bir gün daha uzatmak isteyince film koptu. Şilili kendisi için Juventus'la anlaşan Cagliari'nin teklifini kabul etti..

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mauricio Isla Galatasaray Lucas Leiva Cenk Ergün Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title