Haberler

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Topsakal Açıklaması

"Tüm konsantrasyonumuzu yarın yapacağımız Laboral Kutxa müsabakasına verdik.

Galatasaray Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Topsakal, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi'nde yarın İspanyol temsilcisi Laboral Kutxa ile yapacakları maçı kazanacağına inandığını söyledi.

Topsakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, "Tüm konsantrasyonumuzu yarın yapacağımız Laboral Kutxa müsabakasına verdik. O maçı kazanmak zorundayız. Alacağımız galibiyet bizim için çok önemli. Yeni oyuncumuz ABD'li Patrick Young'u da bu maça yetiştiriyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarları maça davet eden Topsakal, THY Avrupa Ligi maçlarında oluşturdukları atmosferle takımın itici gücü olan taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını ifade etti.

Mehmet Can Topsakal, yaşanan maddi sıkıntıların biraz olsun aşıldığını vurgulayarak, "Ödemelerimizi gecikmeli de olsa yapıyoruz. Yoksa oyuncuları tutamazsınız. Ödemeler konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şu anda bir sorun yok" açıklamasında bulundu.

"Galatasaray Odeabank'ta transfere ihtiyacımız var"

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde geçen sezonu şampiyon tamamlayan ve bu sezon oynadığı 5 maçta henüz galibiyet alamayan Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı'na takviye yapacaklarını kaydeden Topsakal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Dünkü UMMC Ekaterinburg maçında çok büyük talihsizlik yaşadık. Gruptaki önceki maçlarda da şanssızlıklar yaşamıştık. Maalesef yenildik ama daha iyi olmayı hedefliyoruz. Avrupa'da 5'te 0 yapmamız bizi çok üzüyor. Yeni oyunculara ihtiyacımız var. Başantrenörümüz Ekrem Memnun araştırmalar yapıyor. Takımımızı biraz daha güçlendirip iyi sonuçlar almayı planlıyoruz. Bu zamana kadar olan oldu ama artık önümüze bakacağız." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Liv Hospital Abdi İpekçi Spor Salonu Can Topsakal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title