Haberler

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Başladı

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen ve mevcut başkan Ünal Aysal'ın tek aday olarak katıldığı kongrede divan başkanlığına oy birliğiyle İrfan Aktar seçildi.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen ve mevcut başkan Ünal Aysal'ın tek aday olarak katıldığı kongrede divan başkanlığına oy birliğiyle İrfan Aktar seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, sandık kurulları teşkil edilirken, sorumlularına teslim edilen sandıklar oy kullanılacak sınıflara gönderildi. Daha sonra genel kurulda oy verme işlemine geçildi. Genel kurulda, 8 bin 901 aktif üyeden kaydı açık ve aidatları ödenmiş 6 bin 585'i oy kullanma hakkına sahip. Toplam 12 sandıkta gerçekleştirilen seçimlerde üyeler, saat 15.00'e kadar oy kullanabilecek.

Bu arada 7 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ünal Aysal, seçimin Galatasaray Kulübü için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aysal'ın yeni dönem için belirlediği yönetim, denetim, disiplin ve sicil kurulu aday listelerinde şu isimler bulunuyor

Yönetim kurulu

Asil üyeler Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas.

Yedek üyeler Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal.

Denetim kurulu

Asil üyeler Kemal Erimtan, Prof. İbrahim Anıl, Ural Aküzüm.

Yedek üyeler Can Özatay, Burak Altınbaşak, Halil Kaya Özer.

Disiplin kurulu

Asil üyeler Oğuz Evrenos, Uğurman Yelkencioğlu, Celal Açar, Semih Haznedaroğlu, Yıldırım Baysal, Celal Emon, Kunter Akyürek.

Yedek üyeler Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Can Baydarol, Eşref Alaçayır, Hakan Ünsaler.

Sicil kurulu

Asil üyeler Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Ali Tüzmen, Ali Esat Tansev, Burçin Tuncel, Levent Şahinoğlu.

Yedek üyeler Mesut Karaarslan, Faruk Dak, Alper Narman.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tevfik Fikret İrfan Aktar Galatasaray Ünal Aysal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title