Haberler

    Galatasaray Kulübü'nün Mali Kongresi Başladı

    Genel kurul divan başkanlığına Metin Ünlü seçildi.

    Galatasaray Kulübü'nün 2015 yılı olağan mali genel kurulu başladı.

    Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen kongrede, genel kurul divan başkanlığına Metin Ünlü seçildi.

    Kulüp başkanı Duygun Yarsuvat, kongrenin açılışını yapıp, genel kurul divan başkanlığı görevi için aday olanların isimlerini isterken, üyelerden Metin Ünlü ve Mehmet Helvacı'nın isimleri geldi.

    Bu esnada oylama yapılmadan önce kürsüye gelen Mehmet Helvacı, kendisinin başkan Duygun Yarsuvat'ın isteği üzerine genel kurula başkanlık yapmayı kabul ettiğini ama burada Yarsuvat'ın kendisini aday olarak dahi göstermediğini belirterek, göreve talip olmadığını açıkladı. Bunun üzerine Yarsuvat, "İstemiyorsan yapmayabilirsin Mehmet" diyerek, tek aday kalan Metin Ünlü'nün kongre divan başkanlığını üstleneceğini duyurdu.

    Kongre divan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla genel kurul toplantısına başlanırken, katılımcı üye sayısının açılışta 582 olduğu belirtildi.

    Genel kurulda, sarı-kırmızılı kulübün 2014 yılı faaliyet ile denetim kurulu raporları okunup, kulüp yönetimin mali ve idari yönden ibrası oylanacak.

    Kongre gündeminde, kulüp üyeliğine giriş ücretinin iki katına çıkarılması, kulüp yıllık ödentisinin 200 liradan 300 liraya yükseltilmesi, disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp karara bağlanması ve 2015 yılı bütçesinin görüşülüp karar altına alınması bulunuyor.

    Ünal Aysal da yerini aldı


    Genel kurulda kulüp başkanı Duygun Yarsuvat ve yönetimi tam kadro hazır bulunurken, eski başkan Ünal Aysal da salonda yerini aldı.

    Yarsuvat'ın başkanlığa 25 Ekim 2014 tarihindeki olağanüstü genel kurulda seçilmesi nedeniyle, 2014 yılının ilk 10 aylık Ünal Aysal döneminin ayrı ibra edilmesi gündeme gelirken, Aysal ile yönetiminde yer alan çok sayıda eski yönetici kongreye katıldı.

    Genel kurula, eski başkanlardan Alp Yalman ile Faruk Süren de katıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Duygun Yarsuvat Galatasaray Ünal Aysal Metin Ünlü Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title