Haberler

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Galatasaray'da Hizmet Ederken Küslük Olmaz

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Galatasaray'da hizmet ederken küslük olmaz Özbek, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ü kastederek Aramızda herhangi bir kırgınlık söz konusu değil diye konuştu Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig A.Ş ile ilgili yapılan toplantının önemine değinerek; Kulüpler Birliği ile Futbol Federasyonu arasında yapılan bu anlaşma Türk futbolunun marka değerini yukarıya çekmeye yönelik, UEFA kriterlerine daha hassas olmalarını destekleyecek bir anlaşmaydı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Galatasaray'da hizmet ederken küslük olmaz

Özbek, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ü kastederek Aramızda herhangi bir kırgınlık söz konusu değil diye konuştu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig A.Ş ile ilgili yapılan toplantının önemine değinerek; Kulüpler Birliği ile Futbol Federasyonu arasında yapılan bu anlaşma Türk futbolunun marka değerini yukarıya çekmeye yönelik, UEFA kriterlerine daha hassas olmalarını destekleyecek bir anlaşmaydı. Galatasaray olarak buna destek verdik. Çünkü çok inanıyoruz. İçeride bir aile havası var. Türk futbolunun eksiklerinden bir tanesi bu ve bunun sağlanması lazım. Federasyon da bu dönemde hep yanımızda büyük aile oluyoruz. Buradaki amaç Türk futbolunu daha yukarıya çekmek, dünyadaki bilinirliğini arttırmak ve marka değerini yükseltmek ifadelerini kullandı.

şimdi şampiyonlar ligi'ne hazırlanıyoruz

Futbol takımıyla ilgili soruları da cevaplayan Özbek, Galatasaray dediğin zaman zaten sportif başarıyla beraber söylemek lazım. Çünkü Galatasaray 110 senedir bu manada büyük başarılar sağlamış bir kulüp. diye konuştu.

4. yıldızı taktıklarını da hatırlatan Başkan Özbek, Şimdi Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyoruz. Sezon bitti, bu manada şimdi transfer çalışmaları kamp ve önümüzdeki sezonla ilgili hazırlıklar başlayacak. Şimdi herkes kendine düşenin daha fazlasını yapmaya hazır. Zaten çok motiveyiz. Başarılı bir sezon geçirdik. Taraftarlarımıza önümüzdeki sene de aynı başarıyı bir üst seviyede yaşatmak istiyoruz. Hemen çalışmaya da başladık. dedi.

Özbek, yeni sezonda transfer çalışmalarının olup olmayacağı yönündeki soruya da, Galatasaray dediğiniz zaman böyle bir şey olmaması mümkün değil. Galatasaray her zaman Türk sporunun en önemli markalarından bir tanesi. Bu manada başarı için yeni sezonda da teknik kadronun bize önerdiği yıldızları fazlasıyla kadrosuna katacaktır. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Biz şu ana kadar sadece kupalara focuslandık. Başarıyla onları bitirdik. Şimdi hocamızla birlikte ne yaparız kimleri alırız yeni stratejimizi nasıl kuracağız bunları görüşeceğiz. karşılığını verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettikleri şampiyonlukların, bir önceki dönem yönetim kurulunda yaptıkları verimli çalışmaların ürünü olduğunu da ifade etti.

Galatasaray Sportif AŞ'deki görevlerinden istifa eden Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile aralarında bir kırgınlığın söz konusu olmadığını da kaydeden Özbek, Onlar benim arkadaşlarım. Onlar bu kulübe hizmet etmiş kişiler. Bizim aramızda herhangi bir kırgınlık söz konusu değil. Olaylar farklı değerlendirildi. Her iki arkadaşım da Galatasaray'a hizmet eden kişiler. Hizmetlerinden dolayı da kendilerine her zaman teşekkür ediyorum. Biz Galatasaraylıyız, bu manada hiçbir zaman tartışmayız, kavga etmeyiz ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da görev alan herkesin hizmet aşkıyla geldiğini anlatan Özbek, Geçmiş dönemde de başarımızı bu getirdi. Tek vücut olarak başarılı bir yönetim sergiledik ve bu şampiyonluklar o yönetimin başarısıdır. Galatasaray'da hizmet ederken küslük olmaz, öyle bir şey yok diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Ali Dürüst Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500

Yorumlar (1)

thomas garo:

Bu herif vasifsiz bir katiksiz mal !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title