Haberler

Galatasaray'a Taraftarından Ağır Darbe

Güncelleme:

Galatasaray'ın Başakşehir'e 4 gol yiyerek hezimete uğramasından sonra sarı kırmızılı ekibin Kasımpaşa maçına taraftarları da ilgi göstermedi. 55 bin kişi kapiseteli Türk Telekom Arena'da 11 bin 500 taraftar yer aldı. Böylece kombine alan taraftarların da büyük bir bölümü maça gelmedi.

SNEIJDER KULÜBEDE

Teknik Direktör Cesare Prandelli, sürpriz bir karar ile Wesley Sneijder'i yedek kulübesine oturtup, affedilen Sabri'yi sadece 3 antrenman sonrasında ilk 11'de soyundurdu. Sezon başından bu yana Galatasaray'ın en formda ismi olan Sneijder, sarı kırmızılı ekip ilk yarıyı geride kapayınca Prandelli tarafından Umut Bulut ile birlikte sahaya sürüldü. Fenerbahçe derbisi, Kayseri deplasmanı gibi kritik 90 dakikalarda attığı gollerle Galatasaray'ı sırtlayan Wesley Sneijder, sarı kırmızılı kulüpte en son 22 Ocak'ta Elazığspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında Mancini tarafından as futbolcuların dinlendirilmesi nedeniyle yedek kulübesine çekilmişti.

Galatasaray'da 90 dakikaya yedek kulübesinde başlayan Wesley Sneijder, bu sezon geride kalan 7 haftada sarı kırmızılı forma ile 3 gol kaydetti. Prandelli, Galatasaray'da Sneijder ve Dzemaili'yi kenara çekerken Hamit ve Yekta'yı ilk 11'de soyundurdu. Bu arada Prandelli, sezon başından bu yana forma verdiği Veysel Sarı'yı ise ilk 18 kişilik kadroya almadı. Ayrıca genç Bruma da 18 kişilik kadroda kendine yer bulamadı.

ISINMAYA ÇIKMADILAR

Galatasaray takımında teknik direktör Cesare Prandelli tarafından yedek kulübesine çekilen 6 futbolcu, 90 dakika öncesinde ısınma çalışması için sahaya çıkmadı. Sadece yedek kaleci Sinan Bolat, takımla birlikte sahaya çıkıp maça hazırlanırken Kasımpaşa maçında yedek bırakılan Wesley Sneijder, Pandev, Dzemaili, Umut, Hakan ve Tarık soyunma odasından ayrılmadı.

SABRİ'YE DESTEK

Galatasaray'da maçı izlemeye gelen az sayıda taraftar, göreve gelen yeni yönetim tarafından affedilen Sabri Sarıoğlu'na kucak açtı. Sezon başından beri A2 takımı ile antrenmana çıkan Sabri, sürpriz bir şekilde ilk 11'de yer alınca tribünlerden de destek gördü. Sarı kırmızılı takım sahaya çıkar çıkmaz taraftarlar Sabri'yi çağırdı ve sevgi gösterisinde bulunarak, "Bu taraftar seninle gurur duyuyor" diye bağırdı.

MESUT YILMAZ MAÇA GELDİ

Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanlarından Mesut Yılmaz, Galatasaray'ı kritik maçta yalnız bırakmadı. Türk Telekom Arena Stadı'na gelerek Kasımpaşa maçını izleyen Mesut Yılmaz, karşılaşma öncesinde kendisine yöneltilen, "İleride başkan olmayı düşünür müsünüz" sorusuna, "Ben bir taraftar olarak maça geliyorum. İnşallah bu karşılaşma, Galatasaray için bir dönüş maçı olur. Galatasaray Kulübü başkanlığı düşünmüyorum, ben sadece taraftarım" dedi.

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Galatasaray'da değişim sadece futbol takımında değil idari kadroda da başladı. Alınan karar ile Florya'da mesai harcayan iki profesyonel çalışanın görev yerleri değiştirildi. Galatasaray Kulübü Basın ve Medya sorumlusu Bener Onar, terfi ettirilerek Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Koordinatörü Yardımcılığına getirildi. Galatasaray Futbol Takımı İdari Menajer Yardımcısı Hakan Kutbay da bundan sonra Galatasaray Basketbol Şubesi'nde görev alacak. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cesare Prandelli Galatasaray Başakşehir Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title