Haberler

Galatasaray, İzmir'de

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında yarın Akhisar Belediyespor’a konuk olacak olan Galatasaray, bu karşılaşma için İzmir’e geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın Akhisar Belediyespor'a konuk olacak olan Galatasaray, bu karşılaşma için İzmir'e geldi.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda 100 kadar sarı-kırmızılı taraftar tarafından karşılanan Galatasaray kafilesi, daha sonra İzmir'de konaklayacağı otele hareket etti. Sarı-kırmızılı ekip, müsabaka için yarın Manisa'ya geçecek. Galatasaray kafilesini taşıyan uçak 1 saat 15 dakika rötar yaparak İzmir'e indi.

Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop ile cezalı Melo ve Chedjou'nun yer almadığı Galatasaray kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Sinan Bolat, Alex Telles, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de takımla İzmir'e geldi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Galatasaray İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title