Haberler

Hamzaoğlu: İbrahimovic'e Teklifte Bulunmadık

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, Zlatan İbrahimovic'e resmi teklifte bulunmadıklarını söyledi.

Galatasaray'ın, Inter'i 1-0 mağlup ettiği hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, İsveçli yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic için resmi teklifte bulunmadıklarını söyledi.

"GALATASARAY'A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE MÜCADELE ETTİK"

Hamzaoğlu, iyi bir takıma karşı kendilerini gördüklerini belirterek, "Yeni katılan arkadaşlarımızı gördük. Oyuncularımın performansından memnunum. 90 dakika çıkarabilecek durumdalar. Galatasaray'a yakışan şekilde mücadele ettiler." dedi.

"ZLATAN'A TEKLİFTE BULUNMADIK"

Teknik direktör Hamzaoğlu, Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Zlatan İbrahimovic ile ilgili bir soruya da, "Bilenler beni aramadı şimdiye kadar. Benim haberim yok. Resmi bir teklifte bulunmadık." yanıtını verdi.

"MELO GİTMEYİ DÜŞÜNÜYOR"

Melo'nun takımdan ayrılmayı düşündüğünü tekrar dile getiren Hamza Hamzaoğlu, "Melo gitmeyi düşünüyor. Melo bize, 'Ben burada şampiyonluklar yaşadım. Şampiyonlar Ligi'nde oynadım. 4. yıldızı da taktık. Artık burada misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Farklı bir kulüpte yeniden başlayıp, kendi kariyerim için daha farklı bir havada tekrar başlamak istiyorum' dedi. Biz de anlayışla karşıladık. Oyuncu bazen bir yerde zamanının dolduğunu düşünüyorsa, onda ısrar etmenin anlamı yok. Bu oyuncuya da, kulübe de zarar verir. Biz de Melo'ya yardımcı olmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

MELO'NUN YERİNE KİM GELECEK

Melo giderse transfere ihtiyaç duyacak mısınız sorusunu ise Hamzaoğlu, "Bakacağız. Bir ayımız daha var. Bu maçı düşünerek hareket etmeyeceğiz. Hamit kısa sürede aramıza dönecek. Çok ciddi bir sakatlığı yok, hafif bir menisküs yırtığı var. Diğer arkadaşlarımız da boşalacak yerleri doldurabilecek kapasitede" diye yanıtladı.

MANCINI: MELO'NUN TRANSFER OLUP OLMAYACAĞINI BİLMİYORUM

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini ise, Melo'nun Inter'e transfer olup olmayacağı yönündeki sorulara, "Hayır bilmiyorum. Melo Galatasaray'ın oyuncusudur." yanıtını verdi.

Mancini, sarı kırmızılı futbolcuların saha içinde kendisine gönderdiği 4 yıldızın yer aldığı kağıtla ilgili de "Çok güzel bir şakaydı. Oyuncuların hepsi beni mutlu etti." dedi.

BAŞKAN ÖZBEK: MELO'NUN MENAJERLERİ BURADA. YAPACAĞIMIZ TOPLANTIDAN SONRA DURUMU BELLİ OLACAK

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Melo ile ilgili sorular üzerine, "Melo için görüşme halindeyiz. Melo'nun menajerleri burada. Yapacağımız toplantıdan sonra durumu belli olacak." dedi.

Inter maçını da değerlendiren Özbek, "Gayet güzel bir maç oldu. Maça ilk 11'de başlayanlar da sonradan girenler de çok iyi mücadele etti. Önde basan, bir takım izledik. Hem teknik ekibi hem de futbolcuları kutluyorum." diye konuştu.

Başkan Özbek, Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hamza Hamzaoğlu Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

gebze:

Dursun Özbek, seçim günü eğer başkan olursam İbrahimoviç''i alacağım dedi. İlk işim İbrahimoviç olacak dedi. Başkan oldu İbrahimoviç''i istemiyoruz diyor. İbrahimoviç''in adını kullanarak başkan oldu. Kimse taraftar ile dalga geçemez. . .

1
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Şampiyon Fener Koçlar

4
1
yanıtYanıtla
rıfat:

ibrahimoviç pahalı geldi. küçük iboyu alacaklarmış.

5
0
yanıtYanıtla
serkan:

ya artık yeter istemiyoruz kimseyi sadece şu basın, medya ve gazeteler artık sussun ya başka haber verin 3 aydır ibrahimoviç haberleri

2
3
yanıtYanıtla
GS:

Bakiyorumda sikeciler Gs haberlerinden cikmiyorlar anlasilan Kakalakbahceli taraftarlari bir korku sardi ama korkunun Ecele faydasi yok IBRA tipis tipis gelecek Aziz ve tarftarlarida agizlari ayira ayira bakcak. .

1
3
yanıtYanıtla
rıfat:

küçük iboyu alacak.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title