Haberler

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat

Güncelleme:

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulu toplantısında yeni başkan Duygun Yarsuvat oldu.

Galatasaray'da yeni başkan Duygun Yarsuvat! Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında 1777 oy alan Duygun Yarsuvat, camianın 35. başkanı oldu. Alp Yalman ise 1566 oyda kaldı.

Galatasaray'ın 35. başkanı seçilen Duygun Yarsuvat teşekkür konuşmasında "Birbirimizden farkımız yok" dedi.

İşte Yarsuvat'ın açıklamaları...

Sevgili dostlar, sabah 10'dan bu saate kadar burada beklediniz.

Sizleri burada bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bu seçimin sonucunu da her zaman söylediğim gibi demokratik olduğunu görüyoruz. Teşekkür etmek istediğim divan heyeti var. Divan Heyeti Başkanı İrfan Aktar kardeşim ve diğer mensuplar çok özveri ile çalıştılar. Bu işin altından rahatlıkla çıktılar.

Teşekkür etmek istediğim bir başka grup, seçim ofisinde oturup çalışan, ellerinden gelen her şeyi yapan ve seçimi kazanmasında çok yararlı işler yapan arkadaşlarımdır. Bunlardan birisi, bir trafik kazası geçirdi. Araba ayağının üstünden geçti, buna rağmen gelip çalışmalarını sürdürdü. Ona da teşekkür etmek istiyorum.

Değerli dostlar, Galatasaray camiası içerisinde bu bir seçimdir. Esasında birbirimizden farkımız yok. Çünkü biz Galatasaray'ız. Alp Yalman kardeşim de seçimi kazansaydı ben ona yardımcı olacaktı. Ben kazandım o da bana yardımcı olacak. Biz kardeşliği insana sevgiyi, ortaya koymak için bir araya geldik. Galatasaray böyle bir yetiştirme tarzına sahiptir. Biz insancıl, hümanist özelliklere sahip kişilerden oluşuyoruz. Biz entellektüel seviyesi yüsek olduğu için değil, insanı sevdiğimiz, insana değer verdiğimiz için Galatasaraylıyız.

Sabahtan beri buradasınız ve enerjinizden bir şey kaybetmemişsiniz. Galatasaray'ın bugünü ve yarını için birlikte olmayı temenni ediyorum ve istiyorum. Her şey galatasaray için olsun. Teşekkür ediyorum.

Duygun Yarsuvat daha sonra yönetim kurulunu alkışlatmak için kürsüye davet etti. Kürsüye çıkan yönetim kurulu üyeleri salondan alkış aldı.

Duygun Yarsuvat kürsüden indikten sonra basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. "Galatasaray genel kurulu bizi seçti" diyen Yarsuvat, "Zor bir görev alıyoruz. Yarından itibaren Galatasaray'ın sorunlarını halletmek için birarara çalışmaya başlayacağız. 3000 kadar katılımcı oldu. Aksiliklere karşın böyle bir katılımın olması da demek ki Galatasaraylılar, kulübüne sahip çıkıyor. Başkan olduğum için değil, kim başkan olursa Galatasaray'ın başarısı için çalışacaktır. Herkes 4. yıldızı isteyecektir" diye konuştu.

Prandelli konusunda düşüncesinin değişmediğini söyleyen Yarsuvat, "Futbolla ilgilenecek kişilerin raporları doğrultusunda devam edeceğiz. Ancak benim düşüncem Prandelli'nin gidişinden yana değil" diye sözlerini bitirdi.

YALMAN SALONU TERK ETTİ

Yalman, 10 sandık sonuçlarının açıklanmasının ardından durum 1169'a 989'a gelince, artık buradan seçimi kazanmasının mümkün olmadığı görüşüne vararak kongrenin yapıldığı Galatasaray Lisesi'ni terk etti. Yalman ve ekibi Lise'den ayrılmadan önce Duygun Yarsuvat ve ekibini de tebrik etti.

İŞTE YARSUVAT'IN EKİBİ

Yönetim kurulu:
(Asil) Hamdi Yasaman, Dursun Aydın Özbek, Mehmet İpekdokuyan, Abdurrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Mete İkiz, Ahmet Tunç Akan, Ebru Köksal.
(Yedek) Ceyda Gürcan, H. Murat Atay, H. Ural Aküzüm, Ali Yüce, S. Arda Üçer.

Denetim kurulu:
(Asil) Cengiz Ergani, Asena Yılmazkaya, Kerem S. Ergün.
(Yedek) Can Özatay, Cevat Genç, İlkan Koyuncu.

Sicil kurulu:
(Asil) Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Giray Güngör, Mesut Karaarslan, Ali Tüzmen, A.Esat Tansev.
(Yedek) Deniz Gün Enön, Nihal Özfırat, Ö.Faruk Dak.

Disiplin kurulu:
(Asil) Oğuz Evrenos, Okan Tekinşen, Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Celal Emon, Can Baydarol, Kunter Akyürek.
(Yedek) Hakan Gençer, Derya Göbelek, Hamdi Barıştıran, Aytuğ Sakallıoğlu, Hakan Ünsaler.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Duygun Yarsuvat Galatasaray İrfan Aktar Alp Yalman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

GS44:

hayirlisi insallah bakcez neler yapcak ilk isi italyani göndermek olsa iyi olur

10
0
yanıtYanıtla
Tc:

İnşallah iyi bir teknik direktörde getirirler hen ligde hemde Avrupa arenasında başarılar yakalamamızı sağlayacak adam getiriler inşallah

4
0
yanıtYanıtla
çok zor:

türk kökenli olsa bari diyeceğim ama yine yanılmış olabilirim

2
1
yanıtYanıtla
HAKAN HAN:

YÜRÜMEYE MECALİ KALMAYAN İNSANLARI BAŞKAN SEÇMEK NE KADAR DOĞRU OLABİLİR Kİ ! ADAM YÜRÜYEMİYOR Kİ

1
1
yanıtYanıtla
KAAN:

HADİ HAYIRLISI PANDEVİ SABRİYİ PRANDELLİYİ GÖNDERİN

2
0
yanıtYanıtla
BAY KARA:

mason kazanamadı. . .

2
0
yanıtYanıtla
mehmet:

mayısa kadar birşeyler beklemek hayal olur 6 aylık yönetim alp yalmanın 2016 da kongre yapacağı için kazandılar yeni adaylara zaman kazandırırlar hayırlısı olsun

1
0
yanıtYanıtla
can:

buda kim laaa, zavallının bi ayağı çukurda görünüyor

1
0
yanıtYanıtla
kamuran:

hayırlısı olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title