Haberler

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Dursun Özbek Oldu

Güncelleme:

Sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek, 11. sandığın ardından seçimi kazanmayı garantiledi. Özbek toplam da ise 2800 oy aldı.

Galatasaray Kulübü'nün olağan genel kurulunda oy sayma işlemi tamamlanırken, sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı açık oy farkıyla Dursun Özbek oldu. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda üyelerin oylarını kullandığı 15 sandıkta da sayım sonuçlandı. Genel kurul üyelerinden 2 bin 800 oy alan Dursun Özbek yeni başkan olurken, diğer adaylardan Turgay Kıran'a 534, Ahmet Özdoğan'a ise 442 oy çıktı.

Ayrıca, toplam 3 bin 842 oyun kullanıldığı seçimde, 66 oy da geçersiz sayıldı.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Kulübü Başkanlığına seçilen Dursun Özbek'i tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'na seçilen Dursun Özbek'e bir tebrik telgrafı göndermiştir" denildi.

DURSUN ÖZBEK'İN LİSTESİ

Yönetim Kurulu asli üye: Cengiz Özyalçın, A. Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar.
Yönetim Kurulu yedek üye: Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer.
Denetim kurulu asli üye: Cengiz Ergani, Ahmet Cebeci, Cevat Genç.
Denetim kurulu yedek üye: Metin Sinan Aslan, Tolga Erem, Kerem Selahattin Ergün.
Disiplin kurulu asli üye: Oğuz Evrenos, Okan Tekinşen, Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Oral Yılmaz, Celal Emon, Can Baydarol.
Disiplin kurulu yedek üye: Mustafa Tanrıyar, Derya Göbelek, Esat Erdem, Hakan Ünasaler, Vedat Gürer.
Sicil kurulu asli üye: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Hayri Gürkan Eliçin, Mesut Karaarslan, Ali Tüzmen, A. Esat Tansev, Özcan Karamahmutoğlu.
Sicil kurulu yedek üye: Nihal Özfırat, Ömer Faruk Dak, Hakan Melek.

SANDIK SONUÇLARI

TOPLAM

Dursun Özbek:2115
Ahmet Özdoğan:354
Turgay Kıran: 393

1. SANDIK
Dursun Özbek: 159
Ahmet Özdoğan: 25
Turgay Kıran: 30

2. SANDIK
Dursun Özbek: 163
Ahmet Özdoğan: 29
Turgay Kıran: 41

3. SANDIK
Dursun Özbek: 188
Ahmet Özdoğan: 31
Turgay Kıran: 31

4. SANDIK
Dursun Özbek: 191
Ahmet Özdoğan: 30
Turgay Kıran: 44

5. SANDIK
Dursun Özbek: 223
Ahmet Özdoğan: 32
Turgay Kıran: 31

6. SANDIK
Dursun Özbek: 172
Ahmet Özdoğan: 30
Turgay Kıran: 35

7. SANDIK
Dursun Özbek: 172
Ahmet Özdoğan: 34
Turgay Kıran: 41

8. SANDIK
Dursun Özbek: 157
Ahmet Özdoğan: 18
Turgay Kıran: 36

9. SANDIK

Dursun Özbek: 142
Ahmet Özdoğan: 25
Turgay Kıran: 25

10. SANDIK
Dursun Özbek: 169
Ahmet Özdoğan: 34
Turgay Kıran: 19

11. SANDIK
Dursun Özbek: 197
Ahmet Özdoğan:30
Turgay Kıran: 27

12. SANDIK
Dursun Özbek: 182
Ahmet Özdoğan: 36
Turgay Kıran: 33

13.SANDIK
Dursun Özbek: 207
Ahmet Özdoğan: 30
Turgay Kıran: 46

14. SANDIK
Dursun Özbek: 199
Ahmet Özdoğan: 38
Turgay Kıran: 50

15. SANDIK
Dursun Özbek: 279
Ahmet Özdoğan: 20
Turgay Kıran: 45

"YENİ DEĞİL YİNE GALATASARAY"

Konuşmasının ilk bölümünde, seçilmesinde emeğie geçenlere teşekkürlerini ileten Dursun Özbek, "Hepinize şahsım ve ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Galatasaray Spor Kulübü'nün çok değerli genel kurul üyeleri, çok değerli bir emaneti 3 yıl boyunca yönetmemiz için bize emanet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu emaneti, önümüzdeki yıllara taşımak adına verdiğimiz sözlerin arkasında duracağız. Bu kıymetli emaneti bizlere kadar ulaştıran 35 başkanıma çok teşekkür etmek istiyorum. Çok özel bir teşekkürü, 7 ay boyunca beraber çalıştığım ve benim önümü açan sevgili Duygun abime göneriyorum. Diğer bir teşekkür, bugün beraber 36. başkanlık için yapılan seçimde yarıştığım xx '!a göndermek istiyorum. Son derece Galatasaray'a yakışan bir seçim gerçekleşti. Diğer bir teşekkürü, benle beraber çalışan, projelerimizi anlatmakta bana destek veren çalışma ekibime gönderiyorum. Sabırla beni destekleyen, önümüzdeki dönemde de beni destekleme sözü veren eşime de teşekkürlerimi gönderiyorum" dedi.

Galatasaray'da kazanmak esastır. Ben seçime girerken kazanma arzusuyla ve Galatasaray'a kazandırma arzusuyla girdim. Dolayısıyla ben amacıma ulaştım, şimdi tek eksik Galatasaray'ı amacına ulaştırmak. Galatasaray'ı her zaman başarıya ulaştırmak için ben ve ekibimin var gücümüzle çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Ben diyorum ki; 'Yeni değil yine Galatasaray, daima Galatasaray'" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Özdoğan Turgay Kıran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

adanalimobilWeb@haberler.com:

Bir fenerli olarak buyuk gs camiasina hayirli olsun diyorum.ins yeni yonetimle ysnlislardan donulur gs hak ettigi yerlere ulasir.avrupada bu seneki skorlardan sonra disimi kiracaktim.uzme bizi avrupa aslani..

25
6
yanıtYanıtla
GrewMobil-IOS:

Koyu MHP liyim ama bu defa HDP ye oy vercem

12
19
yanıtYanıtla
ÇettMobil-IOS:

İnadına hdp

10
18
yanıtYanıtla
remziMobil-ANDROID:

Koyu akapeliyim ülkenin iyiliği için oyumu chp ye verecem

6
18
yanıtYanıtla
KamilMobil-ANDROID:

Sayın başkan geldin ama takımın şampiyon olursa şaibeli şampiyon olan takımın başkanı olaçaksın gelir gelmez adın tarihe karışacak

6
17
yanıtYanıtla
fanatikmobilWeb@haberler.com:

Aziz başkan birde sen biraksan bak herkes gidiyor bir sen kaldın

15
4
yanıtYanıtla
fbMobil-ANDROID:

attik Azizde gitse kurtursak

17
1
yanıtYanıtla
KanjiMobil-IOS:

O nelan suratzız bir başkan tam cinconlulara yakışan tip başka Adammı yoktu len

4
13
yanıtYanıtla
VtMobil-IOS:

Bazı aptallar dıyokı oyum akp ezan ıcın kım ezana karsı cıkmıskı ınat oyum hdp

4
13
yanıtYanıtla
Tony montana Mobil-IOS:

Hadi sende söyle FENERBAHÇEyi kadıköyde yeneceği diye :)))

5
11
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title