Haberler

Galatasaray'ın Ünlüleri Almanya'da Buluştu

Bundesliga (Almanya 1. Lig) takımlarından Werder Bremen'in eski kalecisi Dieter Burdenski'ye ait spor ajansı tarafından Öffentlichen Versicherungen Oldenburg Kupası adı altında geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya Galatasaray'da bir dönem forma giyen eski futbolculardan oluşan Galatasaray Şöhretler Takımı da katıldı.

Bundesliga ( Almanya 1. Lig) takımlarından Werder Bremen'in eski kalecisi Dieter Burdenski'ye ait spor ajansı tarafından Öffentlichen Versicherungen Oldenburg Kupası adı altında geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya Galatasaray'da bir dönem forma giyen eski futbolculardan oluşan Galatasaray Şöhretler Takımı da katıldı. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu kafile başkanlığında Almanya'ya gelen sarı kırmızılı takımın şöhretleri Almanya'da iki gün kaldı. Şöhretler takımında Cüneyt Tanman, Kerem İnan, Nurettin Yıldız, Bülent Korkmaz, Ayhan Akman, Hakan Ünsal, Ümit Karan, Koray Avcı, Savaş Koç, Ekrem Onuk ve Fatih Çerçi yer aldı. Bu ünlü isimlere Almanya'dan Yıldıray Baştürk ile Erhan Albayrak da destek verdi.

Oldenburg EWE Arena'da düzenlenen turnuvaya Galatasaray'ın yanı sıra Hamburg SV, Bayer 04 Leverkusen, Werder Bremen, VfB Oldenburg ve Borussia Mönchengladbach takımları katıldı. Üçerli iki grup halinde oynan turnuvada Galatasaray ilk maçında Hamburg SV'u 4-2 yenerken, ikinci maçta Bayer 04 Leverkusen'e 8-1 mağlup oldu. Alınan sonuçlar sonunda gruptan çıkamayan Galatasaray Şöhretler Takımı turnuvadan elendi. Turnuvada şampiyonluğu Bayer 04 Leverkusen kazandı. Werder Bremen ise ikinci oldu. Turnuvada Beşiktaş'ın eski futbolcuları Ailton ile Fabian Ernst Werder Bremen takımında forma giydi. FENERBAHÇE FAVORİ Galatasaray Şöhretler Takımı'nın antrenörlüğü görevini üstlenen Cüneyt Tanman bu sezon şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu dile getirdi. Turnuva sonrası Doğan Haber Ajansı'na açıklama yapan Talman, şunları söyledi

Buraya dostlarımızın davetlisi olarak geldik. Burada alacağımız sonuç kadar Türkiye'yi temsil etmek, Alman Türk dostluğuna katkıda bulunmakta bizim için son derece önemli. Takımımız disiplinli, ahenkli, tribünlere hoş görüntüler sergileyen bir hava içinde. Ne olursa olsun 8 puanlık fark, bütün bu çalkantıların içinde çok fazla puan farkı değil. İkinci yarıda farkın kapanma olasılığı mutlaka var. Rakibi Fenerbahçe'nin zor maçları var. Futbolda her şeyin olması mümkün. Ama şu bir gerçek Fenerbahçe Ligde favori.

YILDIRAY'A ANTRENÖR OLUYOR

Şöhretler takımında sarı kırmızılı formayı giyen Yıldıray Baştürk ise yaptığı açıklamada hedefinin Bundesliga'da antrenörlük olduğunu söyledi. Bunun için A lisansını aldığını ve ünlü bir takımda alt yapı antrenörü olarak göreve başlayacağını anlatan Baştürk, Antrenörlük kariyerine başlamak istiyorum. Buna da alt yapıdan başlamak istiyorum. Leverkusen ve Bohum'la görüşme halindeyim dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Werder Bremen Galatasaray Oldenburg Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title