Haberler

Galatasaray'ın U21 Hocası, Sabri ve Engin'le Devam Etmek İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray U21 teknik direktörü Orhan Atik, "Sab­ri Sa­rı­oğ­lu ve En­gin Bay­ta­r'­ın per­for­mans­la­rın­dan mem­nu­nu­m." dedi.

Sü­per Lig'e dep­las­man­da al­dı­ğı Bur­sas­por ga­li­bi­ye­tiy­le baş­la­yan Ga­la­ta­sa­ray, Es­ki­şe­hirs­por ile TT Are­na­’da ön­ce­ki gün 0-0 be­ra­be­re kal­dı. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­la­rın va­sat oyu­nu mo­ral boz­du. Sel­çuk İnan, Bu­rak Yıl­maz, Yek­ta Kur­tu­luş gi­bi isim­le­r Es­ki­şe­hir kar­şı­sın­da var­lık gös­te­re­me­di.

HEM GOL ATTI HEM ASİST YAPTI

Ay­nı gün iki eki­bin U21 ta­kım­la­rı da kar­şı kar­şı­ya gel­di. Ga­la­ta­sa­ray Tek­nik Di­rek­tö­rü Pran­del­li­’nin ra­po­ruy­la kap­tan­lı­ğı elin­den alı­nan ve ta­kım­la ili­şi­ği ke­si­len Sab­ri Sa­rı­oğ­lu­’nun per­for­man­sı dik­kat çek­ti. Man­ci­ni dö­ne­min­den bu ya­na kad­ro şan­sı bu­la­ma­yan En­gin Bay­tar da Sab­ri­’nin ta­kım ar­ka­da­şıy­dı. Sab­ri Sa­rı­oğ­lu, ra­ki­bin 2-1 mağ­lup edil­di­ği maç­ta fi­le­le­ri ha­va­lan­dır­dı. Kaptan, di­ğer go­lü atan En­gin Bay­ta­r’­a asist ya­pa­rak 2 gol­de de kri­tik pay sa­hi­bi ol­du. A Ta­kım'da per­for­mans so­ru­nu­nun ol­du­ğu dö­nem­de iki kri­tik is­min U21 ta­kı­mın­da oy­na­ma­sı dik­kat çek­ti.

"BENİMLE ÇALIŞMAK İSTİYORLAR"

Sab­ri Sa­rı­oğ­lu­’nun ve En­gin Bay­ta­r’­ın ta­kım­dan ay­rı­lıp ay­rıl­ma­ya­ca­ğı me­rak ko­nu­su. Ga­la­ta­sa­ray U21 Ta­kı­mı Tek­nik Di­rek­tö­rü Or­han Atik, ba­şa­rı­lı fut­bol­cu­la­rın U21 ta­kı­mın­da­ki per­for­mans­la­rı­nı de­ğer­len­dir­di. “Be­nim­le bir­lik­te ça­lı­şı­yor­lar. An­tren­man­la­ra sü­rek­li ge­li­yor­lar. İd­man­la­rı ta­kip ha­lin­de­ler. Sab­ri Sa­rı­oğ­lu ve En­gin Bay­ta­r’­ın per­for­mans­la­rın­dan mem­nu­nu­m” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

CAVİD HASANOV.TALİS HALKİ:

BUTUN KAFKAZ HALKLARİ SABRİYE GULUYOR VE NİFRET EDİYOR. İSABETSİZ PASLARİN ALLAHİ SABRİ. KOTU TACLARİN KRALİ. REDD OL GİT SENİ AND VERİRİK ALLAHA VE MEKKEYE. 16 YİL PARA CALDİN KLUBDEN. YETER. VAYYYY O KLUBUN HALİNE Kİ SEN O TAKİMİN KAPTANİSAN. SENİN RUH HALİN BOZUK VE DELİLER KİBİ SAQA-SOLA BAKİYORSAN. BİZ SENİN KOMİK YUZUNU GORİNCE KAHKAHA ATİYORUZ VE KAHVAXANEDE UQULTU KOPUYOR. REDD OL GİTTTTTTTTT. SALAQ. (ELLERİNLE BİLE PAS ATA BİLMİYORSUN. ELLERİNLE BiLEEEEE)

1
22
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Haberin Başlığına Bakk, İçerigine bak ??? Alakaya Maydonozz olmuş !

17
2
yanıtYanıtla
MCEVİK:

U21 MAÇINDA 30 YAŞINDA ADAMIN NE İŞİ VAR ARKADAŞ.

10
4
yanıtYanıtla
hakki bulut:

ÇOK İYİ YA U 21 DE BAŞARILAR HER İKİSİNE

2
10
yanıtYanıtla
ERKAN:

YAZIKLAR OLSUN ŞU GALATASARAY YÖNETİMİNE VE TARAFTARINA MELO DENEN MALA SAHİP ÇIKTINIZ SABRİYİ DIŞLADINIZ ADAM ALTYAPIDAN GELMİŞ AYIP SABRİ BU VEFASIZLIGI HAK ETMEDİ

9
2
yanıtYanıtla
Tacettin ÇOBAN:

SABRİ REİZZZ SEVİYORUM SENİ

5
4
yanıtYanıtla
türk islam:

sabri aynı sabri :)))adamın attıgı golü videoya koysaydınız bari.

3
6
yanıtYanıtla
AHA:

SÜRPRİZ KARAR NE? HABER BAŞLIĞINI DEĞİŞTİR DEĞİŞTİR YAYINLA. . .

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title