Haberler

    Galatasaray'ın Teknik Adam Adayları: Karaman, Denizli ve Tugay Kerimoğlu

    Galatasaray'da görevden alınması beklenen Cesare Prandelli'nin alternatifleri Hikmet Karaman, Mustafa Denizli ve Tugay Kerimoğlu.

    Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin Anderlecht yenilgisiyle birlikte yolun sonuna geldiği iddia edilirken, kısa bir süre içerisinde görevine son verilmesi beklenen İtalyan teknik adamın koltuğu için çok sayıda aday göze çarpıyor.

    Hikmet Karaman


    Adı uzun bir süredir her teknik adam değişiminde sarı kırmızılı takımla anılan Hikmet Karaman, sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak başkan Ünal Aysal'a projelerini aktarmasına karşın anlaşma sağlanamamıştı. Daha önce de Galatasaray çatısı altında Reinhard Saftig'in yardımcılığını üstlenen Karaman, son olarak geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'u çalıştırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Eurosport.com Türkiye editörlerinden Mustafa Göksel'e adının Galatasaray ile anılmasıın değerlendiren tecrübeli teknik adam "Böyle bir şey yok. Bir açıklama yapamam. Şu anda bir şey söylemek olmaz. Yarın Galatasaray'ın, kulübün çok önemli bir maçı var. Böyle bir konuyu şimdi konuşmayı doğru bulmuyorum. Böyle kritik bir maç öncesi bunların konuşulması hoş değil' ifadelerini kullanmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tugay Kerimoğlu Mustafa Denizli Hikmet Karaman Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title