Haberler

Galatasaray, Sneijder İçin 9 Milyon Sterlin İsteyecek

Güncelleme:

Daily Mirror'un dün manşete taşıdığı Southampton'ın ocak ayında Sneijder'i transfer edeceği haberi İngiliz basınında geniş yankı buldu.

RONALD KOEMAN ÇOK İSTİYOR

The Guardian haberi tekrarlarken, yüksek tirajlı tabloid gazetelerden Daily Mail, dün akşamki "Southampton Wesley Sneijder ile ilgileniyor. Teknik Direktörleri Ronald Koeman, "Ama maaşlarını ödeyecek gücümüz yok" başlıklı haberinde, Ronald Koeman'ın kulübünün Wesley Sneijder ile kontrat imzalamayı çok istediği ama onun maaşlarını ödemeye Güney Sahili takımının bütçesinin yetmeyeceğini kabul ettiğini bildirdi.

Galatasaraylı yıldızın teklif edildiği kulüpler arasında Manchester United ve Southampton'ın olduğu anlaşıldı.

GALATASARAY, BÜYÜK BİR YÜKTEN KURTULACAK

Haberde ayrıca, Sneijder'ın transferi gerçekleşirse Galatasaray'ın haftada 90 bin sterlinlik maaşı ödemekten kurtulacağı kaydedildi. Kulübün mali sıkıntılarını hafifletme görevini üstlenen yeni başkan Duygun Yarsuvat'ın, Sneijder'in 2.5 milyon sterlin tutan maaş sorununa baktığı ileri sürüldü.

"SNEIJDER'IN PARASINI ÖDEYEMEYİZ"

Sneijder ile aynı menajeri kullanan Ronald Koeman, "Sneijder ile ilgiliyim ama ödeyemeyiz. Bunu biliyorum çünkü Sneijder'in menajeri benim de menajerim" diye konuştu.

GALATASARAY, 9 MİLYON STERLİN İSTEYECEK

Southampton'ın bütçesinin yetersizliğinin Louis van Gaal isterse Manchester United'ın Sneijder'ı transfer etme şansını artıracağı ve Galatasaray'ın Sneijder için 9 milyon sterlin (yaklaşık 31 milyon TL) civarında bir para isteyeceği belirtildi.

Goal.com futbol sitesi de Southampton'ın Sneijder'in transferini gerçekleştirecek bütçeye sahip olmadığına dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Manchester United Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

NOKTA.:

GS''A YÜK OLAN SNEJDERİN MAAŞI DEĞİLDİR, KADROYA GİREMEYEN OYUNCULARIN ÇOKLUĞUDUR. sapla samanı ayıralılım. iyi oyuncu her zaman kadroda tutulur.

24
2
yanıtYanıtla
Hollanda:

Zorla sattiracaksiniz ha sneijder`i. Adam gitmiyecem diye yalvariyor, yonetim satilmayacak diye bas bas bagiriyor, medya satilacak diyo. Ertesi gun bir konusma daha, satilmiyor deniyor, bir sonraki gun medya satilacak diyor. hizir idi yunus idi hizir idi yunus idi.

11
1
yanıtYanıtla
ruhi sohargaari:

yalan, türkiyeye gelen yabancılar miadı dolmuş olanlar, isimleri öne çıkarak top oynuyolar, kimse, bunlara avrupada pirim vermez

1
2
yanıtYanıtla
izmirlimobilWeb@haberler.com:

Satılmasın

0
1
yanıtYanıtla
fb:

paraya bak biz satarken rekor oluyor elin adamı satarken normal oluyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title