Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk kutlamalrı Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları- Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi KKTC'de coşkuyla kutlandı Galatasaray'ın 20. şampiyonluğunu ilan etmesi KKTC'de coşkuyla kutlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk kutlamalrı Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları- Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi KKTC'de coşkuyla kutlandı Galatasaray'ın 20. şampiyonluğunu ilan etmesi KKTC'de coşkuyla kutlandı. Spor Toto Süper Lig'de son haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde giren Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle başkent Lefkoşa'daki taraftarlar sokağa döküldü.Lefkoşa'da Dereboyu Caddesi'nde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakarak, şampiyonluk şarkıları söyledi ve tezahüratta bulundu. Bir grup taraftar da Mehmet Akif Caddesi'nde davul zurna eşliğine halay çekti. Kutlamalara, yoldan geçen araçlar da korna çalarak ortak oldu. Kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title