Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesini sarı kırmızılı taraftarlar Ankara'da coşkuyla kutladı.

Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu garantilemesi üzerine sarı kırmızılı takımın taraftarları Güven Park'ta toplandı.

Hep bir ağızdan Galatasaray marşını söyleyen taraftarlar, daha sonra uzun süre takımları lehine tezahüratta bulundu. Bazı taraftarların yanlarında getirdikleri meşaleleri yakması ve havai fişekleri fırlatması kutlamalarda renkli görüntülerin yaşanmasını sağladı.

Çeşitli semtlerden araçlarıyla Kızılay'a gelen çok sayıda taraftarda da kornalar eşliğinde takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Kutlamalar nedeniyle Kızılay Meydanı'na çıkan Atatürk, Gazi Mustafa Kemal ve Ziya Gökalp bulvarları üzerinde zaman zaman trafikte yoğunluk yaşandı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Seba Sezonu Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title