Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, C Grubu’nda yer alarak, Benfica, Atletico Madrid ve Astana takımları ile eşleşti.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, C Grubu'nda yer alarak, Benfica, Atletico Madrid ve Astana takımları ile eşleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi grup kuraları bugün Fransa'nın Monaco şehrinde yapılan kura çekiminde belirlendi. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt grup etabından başlama hakkı elde eden Galatasaray, çekilen kura sonucu C Grubu'nda yer aldı. Kura çekimine, sarı-kırmızılı takıma temsilen genel sekreter Fatih İşbecer ile A Takım İdari Menajeri Cenk Ergün katıldı. Kura çekimine 3. torbadan katılan sarı-kırmızılıların C Grubu'ndaki rakipleri Benfica, Atletico Madrid ve Astana oldu. Devler liginde ilk maçlar 15-16 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Gerçekleşen kura çekiminden sonra UEFA Şampiyonlar Ligi grupları şöyle oluştu:

A Grubu: PSG, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Malmö

B Grubu: PSV Eindhoven, Manchester United, CSKA Moskova, Wolfsburg

C Grubu: Benfica, Atletico Madrid, Galatasaray, Astana

D Grubu: Juventus, Manchester City, Sevilla, Borussia Mönchengladbach

E Grubu: Barcelona, Bayer Leverkusen, Roma, BATE

F Grubu: Bayern Münih, Arsenal, Olympiacos, Dinamo Zagreb

G Grubu: Chelsea, Porto, Dinamo Kiev, Maccabi Tel Aviv

H Grubu: Zenit, Valencia, Lyon, Gent - MONACO

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atletico Madrid Galatasaray Benfica Astana Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title