Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Güncelleme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Arsenal, Borussia Dortmund ve Anderlecht ile eşleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi grup kuraları, Monaco'daki Grimaldi Forum'da çekildi. Galatasaray'ın rakipleri İngiltere'den Arsenal, Almanya'dan Borussia Dortmund ve Belçika'dan Anderlecht oldu.

FİKSTÜR ŞU ŞEKİLDE

1. Hafta: Galatasaray-Anderlecht, 16 Eylül
2. Hafta: Arsenal-Galatasaray, 1 Ekim
3. Hafta: Galatasaray-Dortmund, 22 Ekim
4. Hafta: Dortmund-Galatasaray, 4 Kasım
5. Hafta: Anderlecht-Galatasaray, 26 Kasım
6. Hafta: Galatasaray-Arsenal, 9 Aralık

GALATASARAY 3. TORBADA YER ALDI

Kuraya katılan 32 takım, UEFA kulüpler sıralamasına göre sıralandı. Grup aşamasındaki tek temsilcimiz G.Saray 3. torbada yer aldı. Kurada, aynı ülkenin takımları aynı grupta yer alamadı.

İLK 2 ÜST TURA ÇIKACAK, 3. TAKIM AVRUPA LİGİ'NE GİDECEK

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar turnuvada son 16'ya adını yazdırırken, üçüncü sırada tamamlayanlar ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

GRUPLAR:

A GRUBU

Atletico Madrid

Juventus

Olympiakos

Malmö

B GRUBU

Real Madrid

Basel

Liverpool

Ludogorets

C GRUBU

Benfica

Zenit

Leverkusen

Monaco

D GRUBU

Arsenal

Borussia Dortmund

Galatasaray

Anderlecht

E GRUBU

Bayern Münih

Manchester City

CSKA Moskova

Roma

F GRUBU

Barcelona

Paris Saint-Germain

Ajax

APOEL

G GRUBU

Chelsea

Schalke 04

Sporting Lisbon

Maribor

H GRUBU

Porto

Shakhtar Donetsk

Athletic Bilbao

BATE






Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (29)

taraftarrr:

fb, bjk gs trbzn vb türkiyede futbol oynayan takımlar türk takımları değil türkiye takımlarıdır. çünkü türkiye de kürt, türk, alevi, laz vb ırklar var. arkadaşların zorlarına gidecek ama gercek bu onlar türk takımı değil TÜRKİYE takımlarıdır. . .

10
35
yanıtYanıtla
TÜRKMKKM@xx.com:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!! ÇATLA PATLA ULAN

yanıt0
yanıt0
Fuck OFFcemdemirtas9003@hotmail.com:

Bütün yorumlar bomba :)

yanıt0
yanıt0
türk1duygu35sal@hotmail.com:

TÜRKTEN BAŞKA KİMLİK TANIMIYORUM VARMI. . . GERİSİ HEPSİ GEREKSİZ

yanıt0
yanıt0
TRyaseso@hotmail.com:

NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENEEEE !

yanıt0
yanıt0
Merwansermed_aydogan@hotmail.com:

Ulan ne var şu türklükte yahudilerden beter bunlar birde onlara laf atarlar. Herkes için geçerli olan şu: Önce insan olmayı deneyin

yanıt0
yanıt0
tarıktarikusta81@hotmail.com:

sende git ırağa türklükten utanıyorsan başka ülkede yaşa ALLAH(CC) herkesi yarattı ırkçılık olmaz saygı olur

yanıt0
yanıt0
BEŞİKTAŞLI:

TÜRK OLDUGUMUZ İÇİN GALATASARAY DESTEKLİYORUZ. BJK FENER GS FARKETMEZ TÜRKÜN GÜCÜ BU. UNUTMAYIN OSMAN BEYİ ORHAN BEYİ FATİHİ BEYAZİDİ . GELİN HEPİMİZ BİR VE DİRİ OLALIM İNSAN OLALIM

36
8
yanıtYanıtla
GERCEKCI_ALMANYALI:

Gercekci olmak lazim :Türkiyedeki futbola bakarak bu Gruptan SANSIMIZ var ise ( bakin iyi oynarlarsa demiyorum ) 3. cü olarak bye bye derler. Arkadaslar. . . Türkiye Futbol oynayamiyor. . . Oynayabilen birisini oldiklari zaman o bile bozuluyor. Takimruhu YOK. . . Yenme Ruhu YOK. . . Yenme istegi YOK. . . Sadece AYI Volkan gibi Artislik taslasinlar. . . kimin daha pahali Arabasi var. . . Kimin Karisi daha güzel. . . Türkiyenin Futbolu iste bundan ibaret. . . . Bilen biliyorda herkes kendini kandiriyor. . . Neyse. . . Sizler ginede ümidinizi yitirmeyin. . Ama bu kafayla cok zor. . . Saygilar

32
0
yanıtYanıtla
SerkanBjk:

Bende bir Besiktasli olarak Galatasarayimizi cani gönülden destekliyecegim cünkü cevremdeki galatasarayli arkadaslarimin hepsi Arsenal Bjk macini cok icten desteklediler ve cok üzüldüler penalti verilmeyince zorumuza gitti bu is artik intikam isine döndü intikamimizi al Galatasaray bir Türk takimi olarak basarili olur ve cikarsiniz insallah Gruptan.

28
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title