Haberler

    Galatasaray'ın İstediği Golcü...

    Futbolda 2015-2016 sezonunun devre arasına girildiğinde hem taraftarlar hem de futbol otoriteleri Galatasaray'dan hücum bölgesine takviye yapmasını bekliyordu. Transfer sezonunun başlarında birçok futbolcuyla ilgilenen ama hiçbirine imza attırmayı başaramayan Galatasaray yönetimi, ilerleyen günlerde ise UEFA'dan gelen Finansal Fair Play (FFP) engeline takılmıştı.

    Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin yaptığı açıklamalar sonrası transferi dondurma kararı alan sarı kırmızılılar, Ocak ayını sadece sağ bek ve ön libero bölgelerine yaptığı takviyelerle kapatmıştı.

    Galatasaray  ve Inter istedi, O Uruguay'a gitti

    UEFA'dan gelene habere kadar birçok futbolcuyla görüşen Galatasaray'ın istediği futbolculardan biri olan Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki Arjantinli Jonathan Calleri'nin yaptığı tercih tüm futbol kamuoyunu şaşırttı. Adı Galatasaray dışında Inter ve Avrupa'nın önde gelen diğer kulüpleriyle de adı anılan Calleri 11 milyon euro bonservis bedeliyle Uruguay ikinci lig ekiplerinden Club Deportivo Maldonado'ya transfer oldu.

    Arjantin ve dünya futbolunun önemli yıldızlarından biri olması beklenen Jonathan Calleri, kulübü Deportivo Maldonado tarafından sezon sonuna kadar Brezilya ekiplerinden Sao Paulo takımına kiralandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Galatasaray Uruguay Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title