Haberler

Galatasaray'ın Grosskreutz Transferinde Evrak Pürüzü

Güncelleme:

Galatasaray'ın dün İstanbul'a getirttiği Grosskreutz'un transferinde sorun çıkarken Alman ekibi sarı-kırmızılı ekibi suçladı. Galatasaray ise kabahatin Dortmund'da olduğunu aktardı.

Transferin son gününde, aldığı ve verdiği futbolcular nedeniyle hareketli saatler yaşayan Galatasaray, yıldız futbolcu Kevin Grosskreutz konusunda sürpriz bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı.

EVRAK PÜRÜZÜ

Alman futbolcunun kulübü Borussia Dortmund'un Grosskreutz'un Transfer Matching System (TMS) üzerindeki eşleşmesini zamanında yapamadığı bu nedenle transferin gerçekleşmeme durumunun olduğu iddia edildi. Sarı kırmızılı kulübün Kevin Grosskreutz'la ilgili FIFA'nın TMS sistemine zamanında gerekli evrak ve bilgileri girdiği ancak oyuncunun kulübü Borussia Dortmund'un eşleştirmeyi geciktirdiği konuyla ilgili nihai kararı FIFA'nın vereceği belirtildi.

FIFA'DAN OLUMLU CEVAP BEKLENİYOR

Bu sürpriz gelişme sarı-kırmızılılarda paniğe yol açarken, yetkililer FIFA'nın TSM sisteminin kapanmasından önce B.Dortmund tarafından eksik yapılan girişin FIFA tarafından geçerli kabul edilme durumunun da bulunduğu nihai kararın bugün kesinlik kazanacağı ifade edildi.

DENAYER BİLDİRİLDİ, GRASSKREUTZ BİLDİRİLMEDİ

Galatasaray'ın Manchester City'den yeni transferi Denayer'ı dün gece KAP'a bildirmesi ve Grosskreutz'u ise KAP'a bildirmemesi iddiaları güçlendirdi. Galatasaray, Grosskreutz hakkında herhangi bir bildirim yapmazken; TFF'nin internet sitesinde Alman futbolcu hakkında bilgiler yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

beceriksiz hamzaa:

Bunlar daha iyi gunlerimiz hamza fbyi şampiyon yapmak için elinden geleni yaptı melo da son hamlesi oldu kadromuz yeterli diyo defol hamza hoca

144
35
yanıtYanıtla
yurtaş:

yedi düvele rezil olduk

18
3
yanıtYanıtla
ENES:

ulan ıkı elınızle bır. . . . . dogrultamadınız koskocaman GALATASARAY dıyoruyz ama kımler yonetıyor . . . . . ıcım yanıyor ıcım

14
2
yanıtYanıtla
holigans:

Vay be koca gs kulübüne bak 23.55 de transfer yapıyo 5 dakika kala bitime dursun sana helal olssun gs senin gibi başkanda gördü

12
3
yanıtYanıtla
kartalMobil-IOS:

Son dakika golü atmak istedi ama geri zekalılar kendi kalesine attılar :))))))ama olsun Sabri niz var :)))

6
4
yanıtYanıtla
mehmet ali:

yukarıdaki yazıyı da mı anlamıyorsunuz bre ot kafalılar. . sorun Dortmund kulübünde. . Borisua Dortmund kulübü Grosskreutz transfer matching system(tms) üzerindeki eşleşmeyi zamanında yapamadığı için sorun yaşanmış. . cahil bilgisiz boş kafalar , artniyeti yobaz fanatikler yukardaki yazıyı bir okuyun. .

5
3
yanıtYanıtla
sinan:

transfer nasıl yapılır bilmiyorsanız Aziz beye sorun.

5
3
yanıtYanıtla
ultrasl Mobil-ANDROID:

ya adamların 30 tane yıldız oyuncusu var halâ transfer yapıyorlar.biz hazırkini beceremiyoruz...yönetim biran önce bırak bu işi

7
1
yanıtYanıtla
ATATÜRKÇÜ:

otuz beş yaşındayım gs de bukadar berbat bir yönetim görmedim adamlar futbolun ffffffffff sinden anlamıyor istifada etmiyorlar bu kadar yüzsüzlük olmaz arkadaş

7
1
yanıtYanıtla
Normal:

Resimler takımı mahfettiler

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title