Haberler

    Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i Belli Oldu

    Güncelleme:

    25 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa finalinde sahaya süreceği 9 kişinin ismini yazan İtalyan hoca, stoper ve sol açıkta da son kararını verdi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 25 Ağustos’ta Manisa’da Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinin 11’ini ve taktiğini belirledi, provalara başladı.

    5 YABANCI SAHADA OLACAK

    İtalyan hocanın kafasındaki tek soru işareti, stoper ve sol açıkla ilgiliydi. Zira sahaya en fazla 5 yabancı sürebilecek olan 57 yaşındaki teknik adam, Muslera, Telles, Melo ve Sneijder’le birlikte ya da Chedjou’yu ya da Bruma- Amrabat ikilisinden birini tercih edecekti. Prandelli tercihini Chedjou’dan yana kullandı. Savunmada Semih’in partneri olarak Kamerunlu oyuncuyu belirleyen tecrübeli hoca, sağ bekte sakatlığı düzelen Veysel Sarı’yı görevlendirecek.

    YASİN SÜRPRİZİ

    Bu nedenle sol önde Kayseri Erciyesspor’dan transfer edilen Yasin Öztekin şans bulacak. Prandelli, bu iki bölge dışında kalan 9 ismi daha önceden seçmişti. Takımını 4-2-3-1 düzeniyle sahaya sürecek olan deneyimli çalıştırıcı, kalede Muslera, savunmada Veysel, Semih, Chedjou ve Telles, orta sahada Selçuk ile Melo, sağ açıkta Olcan, sol açıkta Yasin Öztekin, forvet arkasında Sneijder ve ileride Burak Yılmaz’la galibiyet arayacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    GURBETCi:

    FiNALLERiN TAKIMI CiMBOMA BASARILAR DiLERiM

    39
    8
    yanıtYanıtla
    mete han nokra:

    başarılar cımbom

    23
    5
    yanıtYanıtla
    gagsus:

    habere bak. . 11 belli diyor, 15 isim sayıyor. . habercilik?

    5
    8
    yanıtYanıtla
    mesut topcu:

    11 in isimleri yok konuşuyolar yaaa

    4
    6
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title