Haberler

Galatasaray'ın Doktoru Yener İnce'den Koray Günter Açıklaması

Galatasaray'ın doktoru Yener İnce'den Koray Günter açıklaması

Galatasaray'da İsviçre kampında Thun ile oynanan hazırlık maçında sağ diz çapraz bağları kopan Koray Günter, 6 ayı aşkın süre sahalardan uzak kalacak.

Takımın kamp yaptığı otelde açıklamalarda bulunan Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, Koray'ın ameliyat edileceğini belirterek, Koray'ın bugün MR'ı çekildi. İlk değerlendirmemiz sağ diz ön çapraz bağ ve menisküsün hasarlı olduğu yönünde oldu. Çok arzu etmediğimiz kötü bir sakatlığı oldu. Hızlı bir şekilde tedavisine başlayıp ameliyatını yapacağız. Ondan sonra da en kısa sürede dönmesi için uğraşacağız. Böyle bir tatsız haberle başladık. Ön çapraz bağ ile menisküsünün kopmasından dolayı Koray'ın sezonun ilk yarısında oynayamayacağı kesin. Dönüşü ocak, şubat ayını bulacaktır dedi.

Yener İnce, tedbir amacıyla dün Thun ile yapılan maçta forma giymeyen Serdar Aziz'in herhangi bir sakatlık durumunun olmadığını vurgulayarak, Serdar Aziz için yaptığımız bir program var. O da geçen sezonun son bölümünde bir sakatlık yaşamıştı. Bursaspor'da sezonu oynayarak tamamlayamamıştı. Takımla beraber çalışıyor ama yaptığımız program dahilinde ulaşması gereken bir seviye var. O sevide maç oynamasını arzu etmiştik. Olağandışı bir durum yok diye konuştu.

Yener İnce, sarı-kırmızılı futbolcu Semih Kaya'ya kasıklarındaki sorun yüzünden müdahalede bulunduklarını dile getirerek, Semih Kaya'ya da kasıklarıyla ilgili ufak bir müdahalede bulunduk. Ciddi bir sıkıntısı yok. O da planladığımız şekilde ikinci kampta bizimle beraber olacak. Ancak sakatlık olarak algılamayın çok basit bir müdahalede bulunduk ifadelerini kullandı.

Sakatlığı nedeniyle geçen sezon forma giyemeyen Hamit Altıntop'un durumunun şu an iyi olduğunu anlatan İnce, Geçen sezonu son derece sıkıntılı geçirdi ve bu sezon gayet iyi başladı. Özel program dahilinde sağlıklı bir şekilde takımla birlikte olması için elimizden geleni yapacağız. Şu an için bir sıkıntısı yok. Uzun süredir oynamayan bir oyuncu için dünkü maç da onun açısından güzel geçti değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Aziz Galatasaray Semih Kaya İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title