Haberler

Melo: Gazze'dekiler İçin Her Dakika Dua Ediyorum

Güncelleme:

G.Saraylı Felipe Melo, "Gazze'de birçok çocuk can veriyor. Benim de 4 çocuğum var. Onlar için dua etmeye devam ediyorum." dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak, 4. yıldızı almak istediklerini söyledi.

Melo, Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yaptıkları otelde düzenlenen basın toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"KUPALAR KAZANARAK TARİHE GEÇMEYİ İSTİYORUM"

Galatasaray'ın en fazla forma giyen 10. yabancısı olan Brezilyalı futbolcu, tarihe geçmenin önemli olduğunu belirterek, "Ama ben kupalar kazanarak tarihe geçmeyi istiyorum. Türkiye'de kazanılması gereken bütün kupaları kazandım. Ama her zaman bir hedef vardır. Bu seneki hedefimiz de 4. yıldızımızı göğsümüze takmak. O yüzden en büyük hedef bu. Bu şekilde tarihe geçmeyi tercih ederim" diye konuştu.

"HAZIRLIKLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

Tatilde ailesiyle iyi vakit geçirdiğini ve dinlendiğini anlatan Melo, "Artık hazırlıklarımıza başladık. Prandelli'nin çalışma metodunu daha önceden bildiğim için çok zor periyot olacağını biliyordum. O yüzden iyi dinlendim ve hazırlandım. Şu anda da güzel bir şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"BEN ZATEN KAPTANIM"

Kaptanlık beklentisi olup olmadığı sorulan Melo, geldiği ilk günden beri takımın kaptanlarından biri olduğunu düşündüğünü ve o şekilde hareket söyledi.

"BEN BURADA MUTLUYUM"

Bir menajerin yapılan transfer tekliflerinin kulüp başkanı Ünal Aysal tarafından kendisine iletilmediğini iddia etmesiyle ilgili soruya Melo, "Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. Burada mutluyum. Öyle bir sorunuz varsa, bunun muhatabı başkanımız Ünal Aysal'dır" cevabını verdi.

"GAZZE'DEKİLER İÇİN DUA ETMEYE DEVAM EDİYORUM"

Sosyal medyadaki hesabından Gazze'ye destek mesajı yayımlayan Felipe Melo, konuyla ilgili soru üzerine şunları kaydetti:

"Bence basın toplantısındaki en anlamlı soruydu. Bir Galatasaray futbolcusu ve insan olarak o mesajı yayınladım. Her dakika da onlara dua ediyorum. Çünkü benim 4 çocuğum var. Biliyorsunuz orada haksız yere birçok çocuk can veriyor. Sadece çocuk anlamında da değerlendirmemek lazım. Böyle kötü bir olayda yaşlı bir insanın ölmesi de beni yasa sokar. O yüzden şu anda yapılması gereken, sıfatlarımızı gözardı ederek, oradaki kişilere dua etmek. Bu insani görevimiz. Kimsenin şüphesi olmasın onlara dua etmeye devam ediyorum."

"DÜNYA KUPASI'NDA ÜLKEM VE ARKADAŞLARIM İÇİN ÜZÜLDÜM"

Felipe Melo, Brezilya Milli Takımı'nın 2014 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Almanya karşısında aldığı 7-1'lik yenilginin tüm Brezilyalılar gibi kendisini de üzdüğünü dile getirerek, şöyle konuştu:

"Ama biliyorsunuz burada bir şey konuşuluyor ondan sonra Brezilya'ya varınca farklı yansıtılıyor ve yorumlanıyor. O yüzden bu konulara çok fazla gitmek istemiyorum. Ama mutlaka arkadaşlarım ve ülkem için çok üzüldüm."

"PRANDELLI KARİYERİMDE ÇALIŞTIĞIM EN İYİ ANTRENÖRLERDEN BİRİSİ"

Melo, daha önce Fiorentina'da birlikte çalıştığı Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'nin kariyerinde çalıştığı en iyi antrenörlerden biri olduğunu vurgulayarak, "Prandelli'nin nasıl biri olduğunu kesinlikle bekleyip görmeniz lazım. Prandelli hakkında konuşmam gerekirse, kariyerimde çalıştığım en iyi antrenörlerden birisi. Ondan çok şey öğrendim ve onun sayesinde çok çok iyi yerlere geldim. Prandelli hakkında konuşursak, sadece bu toplantı yetmez, sabaha kadar konuşabilirim" değerlendirmesinde bulundu.

"TÜRKİYE PİYASASINDAKİ EN İYİ YERLİ FUTBOLCUYU ALDIK"

Brezilyalı futbolcu, Olcan Adın'ın transferi nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye piyasasında yerli futbolcu olarak alabileceğimiz en iyi futbolcuyu aldığımızı düşünüyorum. Geldiği ilk günden beri bize yaklaşımı, antrenmandaki performansı, her şeyi çok üst seviyede. Bence bu zorlu sezonda bize fazlasıyla yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

"DIEGO İLE SAHA DIŞINDA ÇOK İYİ DOSTUZ AMA..."

Felipe Melo, Fenerbahçe'nin transfer ettiği vatandaşı Diego Ribas ile çok iyi arkadaş olduklarını anlatarak, şöyle devam etti:

"Diego ile çok iyi arkadaşız. Onun eşiyle benim eşim görüşüyorlar. Ancak onun haricinde saha içiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Saha dışında çok iyi dostuz ama saha içine girdiğimizde bu değişecektir."

"GÖRÜNEN RESİM, BİN KELİMEYE BEDEL"

Felipe Melo, Ziraat Türkiye Kupası finali ödül töreninde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in elini sıkmamasıyla ilgili soru üzerine, "Aslında çok fazla yoruma gerek yok. Zaten orada görünen resim bin kelimeye bedel" ifadelerini kullandı.

EMRE SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Brezilyalı futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadıkları son derbide Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerginlik ile ilgili soruya ise cevap vermek istemediğini söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Cesare Prandelli Felipe Melo Galatasaray Gazze Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title